Blogolj!

Így vágta zsebre Fletó a „felszabadított” fővárost


KariGeri Budapestjét máris behálózták az ellenzéki Keresztapa bizalmasai és kegyeltjei. Avagy nincs új a nap alatt: Gyurcsány és rossz emlékű kormányának emberei elfoglalták a zsíros és fontos pozíciókat.

Na, ki az úr a háznál? Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Tartózkodtak az önmegtartóztatástól a Budapestet elfoglaló „felszabadító” balliberális moslékkoalíció alakulatai: az új Fővárosi Közgyűlés megalakulásával párhuzamosan előhúzták a farzsebből a jól bevált régi receptet. Vagyis osztogatnak és fosztogatnak.

Nem elég, hogy a kampányban büszkén hirdetett ellenzéki takarékosság jegyében lassan több a főpolgármester-helyettes, mint a kerület, és persze a fizetéseiket is brutálisan felsrófolták az elvtársak, nem is oly csendben és titokban a Keresztapa is kivillantotta foga fehérjét. Vagyis kibújt a szög a zsákból,

nem is annyira a Demszky-éra, mint a Gyurcsány-korszak restaurációja történik meg – és nem is annyira a színfalak mögött, hanem a szemünk láttára.

Az őszödi böszme – nemzeti elkúró – karmester térnyerését jelzi, hogy a csetlő-botló KariGeri Budapestjét máris behálózták Gyurcsány bizalmasai és kegyeltjei. A magyar politikai élet szemétdombján bűzölgő, országrontó, nemzetellenes kormányának emberei elfoglalták a zsíros és fontos pozíciókat. Csak hogy mindenki számára világos legyen: ki az úr a háznál...

Nézzük szép sorjában a díszes társaságot, azokat a lejárt szavatosságúnak hitt balliberális politikusokat, akik sokadvirágzásukat élhetik a fővárosi cégekben, az adófizetők pénzéből! Draskovics Tibor volt pénzügyminisztert például a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. igazgatósági tagjának pakolta be a banda (ugyanitt landolt a pártszédelgő Körömi Attila, aki az önkormányzati választásokon éppen a Momentum jelöltje volt Pécsett). A közlekedési cég felügyelőbizottságában felügyelhet mostantól Czeglédy Gergő óbudai egyéni képviselő, a helyi MSZP vezetője. A BKV Zrt. igazgatóságában teljesedhet ki Katona Tamás, az MSZP volt pártigazgatója, a gyurcsányi Pénzügyminisztérium államtitkára, a Központi Statisztikai Hivatal egykori elnöke és Nemes Gábor DK-s politikus, XVI. kerületi vesztes polgármesterjelölt.

A BVH Városüzemeltetési Holding igazgatósági tagja lett Lakos Imre, a Demszky-korszak meghatározó SZDSZ-es politikusa, a párt volt budapesti elnöke, valamint Gál J. Zoltán, a Gyurcsány-kormány szóvivő-államtitkára. A felügyelőbizottságba bekerült még a DK-s Élő Norbert, XII. kerületi bukott polgármesterjelölt.

A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. igazgatótanácsába – biztos, ami biztos alapon – olyan hiteles és hozzáértő szakembereket válogattak, mint Tordai Csaba alkotmányjogász, a Gyurcsány-, majd a Bajnai-kormányok államtitkára és Kolber István, a Gyurcsány-kormány fejlesztési minisztere. A felügyelőbizottságot pedig Bodnár Zoltán, a Liberális Párt 2014-es főpolgármester-jelöltje erősíti vagy inkább színesíti.

A Fővárosi Csatornázási Művek igazgatósági tagja lett Atkári János volt SZDSZ-es alpolgármester, Demszky Gábor korábbi helyettese, a felügyelőbizottságba Szabó Zoltán DK-s politikus került be. A Fővárosi Vízművek igazgatóságában pedig többek között Józsa István volt MSZP-s képviselő, Magyar György balliberális ügyvéd és Boruzs András, a Magyar Liberális Párt alapítója, pártigazgatója foglalhat helyet.

Az ellenzékből harsányan szakmaiságot és hitelességet hirdető balliberálisok seperc alatt szembeköpték a választóikat. Megint kiderült róluk, hogy hazudnak reggel, éjjel meg este.

Hisz semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek. Előrántották a pártkatonákat, és velük operálnak. A névsor persze – ebben biztosak lehetünk – korántsem teljes és végleges. A múlt újrakezdődött.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85554/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,DK,főpolgármester,Gyurcsány Ferenc,Karácsony Gergely,MSZP,SZDSZ
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-06 17:40:09
Hát, az aberrált liberráltak névsorát elnézve, gyönyörű egy csapat, az egyszer biztos.
Nekem különösen tetszik ez a draskovics (nem véletlen a kisbetű !!!!) nevezetű széltoló, aki pld. pénzügyminiszternek csapnivaló volt, de úgy tűnik, hogy a furcsány, tömegbelövető, mocskos hazudozó, meg a karácsonyfadísz puszipajtása (komcsi nyelvújítók szerint: puszipallytása) szerint ez az agyhalott tibcsi mindenhez ért. Még ahhoz is, amihez nem !!!!!
Példának okáért a budapesti közlekedéshez is ért (vagy nem ?), ezért aztán - nyilván - "kitűnő" igazgatósági tag lesz belőle !!!!
Válaszolok
éva 2019-11-06 12:04:28
Amikor majd eljön annak az ideje; Brüsszelnek lesz MIT!- kioperálni a [SZEMKILÖVETŐ]= török-basa kakasának begyéből! Miért is állnak "VÉDELEM ALATT?" MIÉRT IS KAPNAK BIZTATÁST?
Válaszolok
éva 2019-11-06 11:56:46
EBBEN AZ A BAJ, HOGY NEM CSAK A BUDAPESTIEK SZÍVNAK, HANEM A KORMÁNY IS! "TÁMADHATÓ, SZEKÁLHATÓ" És a szégyen, hogy sok pesti aljadék, ezen fog élvezkedni! OH-AH-HUH!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?