Blogolj!

Már megy is az ellenzéki (f)osztogatás


Ez valami félelmetes! Egymást követik a megdöbbentő hírek, azokról a településekről, kerületekből, amelyeken a baloldali ellenzék polgármestert adott.

A báb és a bábozó (Fotó: lokal.hu)

Tényleg csak kapkodjuk a fejünket. Olyan hírekről számolnak be az emberek, hogy az hihetetlen. Nem is az, hogy döbbenetes dolgokat tesznek az ellenzéki polgármesterek és testületek, de még a saját ígéreteikkel is szembemennek. 

Azt ugye tudjuk, hogy Karácsony Gergely mindent (is) meg akar akadályozni, ami a fővárosban történhetne. Sportesemények rendezési jogát mondaná vissza, lapot tenne tönkre, parkolókat záratna be. Arról is hallani, hogy az érdi polgármester telekként értékesítene egy játszóteret, mert állítólag egy DK-s vállalkozónak szüksége lenne a területre. Azt is látjuk, hogy például, szigorúan a spórolás jegyében a szigetszentmiklósli polgármester az eddigi egy helyett, mindjárt két helyettest választatott meg magának, emellett pedig ki tudja, hogy miért, de olyan embereket is beültetett a bizottságokba, akiknek a testületek közelében sem lenne a helye, mert az emúlt években csak ártottak a városnak (most azt hagyjuk, hogy még a képviselők rokonai is kaptak bizottsági helyeket…). 

De itt van még a jó ferencvárosi polgármesterasszony, aki bevezette a cenzúrát (közben jól herótozza a kerületi lap szerkesztőjét) és Karácsony hű társaként rombolná a kerületi sportberuházás tervét. Aztán szót kell eljteni Újpestről is, ahol némileg véletlenül lett polgármester az az ember, aki a tavalyi országgyűlési választáson Hatvanban bukott el csúfosan. Most a negyedik kerületben teremtett olyan helyzetet, hogy száz önkormányzati alkalmazott lépett ki – akadt önkéntes távozó, de volt akiről az önkény döntött így. 

Mindeközben pedig térnek vissza a letűnt idők rémei: Demszky, Lampert és a többiek. 

Hát mi van itt?!

Mit művelnek ezek a futóbolondok? Még meg sem melegedett az ülepük alatt a szék, máris megy az (f)osztogatás. Ezek tényleg csak azért nyertek, hogy szérverjenek mindent… Kilenc éve éhezik az ellenzék, most megy az etetés. Félelmetes, hogy mi lesz/van itt. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85511/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-11-06 17:58:22
Arról, hogy a magyar emberek - különös tekintettel az aberrált liberráltakra - egy részében ott bujkál a rejtett mazochizmus, én is szentül meg vagyok győződve.
Nemrégen volt az 1956-os forradalom évfordulója, amikor is egy ország népe mondta ki, hogy ELÉG VOLT !!!!!!!!!!!!
Normális ésszel ugyanis nem lehet visszaszavazni a hatalomba azokat a hitvány, (másod)percemberkéket, akik az elmúlt száz év során megszámlálhatatlanul sokszor tönkretették már ezt az - amúgy jobb sorsra érdemes, okos, szorgalmas emberekkel teli piciny - országot.
A vattaagyúaknak azonban sikerült. Kérdés, hogy - immár századszorra - ráébrednek-e valaha, hogy mit cselekedtek !!!!!
Válaszolok
kata 2019-11-05 19:45:17
És ez még csak a kezdet! A magyarok egy része mazochista, amellett nagyon rövid a memóriája. Majd az elvtársak most felfrissítik! Majd, ha elherdálták a megtakarításokat, emelik a helyi adókat, és az nagyon nem fog tetszeni a rájuk szavazóknak sem! De késő bánat, előbb kellett volna gondolkodni, a gyűlölet és a káröröm helyett a józan eszüket kellett volna elővenni! Vagy tűrik 5 évig a parazitákat, vagy még idejében észbe kapnak, és elzavarják a kártékony férgeket!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?