Blogolj!

Bemutatjuk Budapest lelkiismeretének igazi arcát


Durva! Eleve képzavar is, de az nem érdekes. Karácsony Gergely szerint Kerpel-Fronius Gábor a főváros lelkiismerete. Mutatjuk.

Fotó: Kerpel-Fronius Gábor Facebook

Igen. Ő ez itten a képen. A bupdatesiek lelkiismerete. Illetve talán annak furdalása. Mármint nem mindenkié, csak azokék, akik Krácsony Gergelyre szavaztak. Megkapták. Ő a lelkiismeret. Akire 10 ezer fővárosi sem szavazott az előválasztáson. Aki most mégis főpolgármester-helyettes lett. Kerpel-Fronius Gábor. 

Szabadidejében Oktogonon bulizgatva tüntizgető. Paprika-spraybe néző hobbi forradalmár. És még sorolhatnánk. Egy igazi lila. A facebook oldala egy merő pride. Már most kijelenthető, hogy lelkiismereti kérdés lesz a leváltása. Mielőbb. 

(Címlapkép: MTI)

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85534/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-06 17:44:18
Azért, - ahogyan a Hofi mondta korábban - ez az agyhalott karigeri turkálhatott volna még egy picikét az "alkalmas" emberek között, mert ez a manusz (nemcsak a képe alapján) egyszerűen
elképesztő, sőt elborzasztó !!!!
Válaszolok
kata 2019-11-05 19:52:42
Ezen kép alapján egy normális bíró helyből adna pár évet. A butaság és a gőg mered ránk erről a fotóról. Megérdemlik, akik karácsonyra szavaztak. Igencsak hosszú, fájdalmas, költséges lesz ez az 5 év!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?