Blogolj!

Karácsonynak a Szent István-szobor sem szent!


Budapest balliberális „felszabadítója” alaposan bekezdene: indulásból felfüggesztené a XIII. kerületi Szent István-szobrot.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megáll az ész! A Budapestet „felszabadító” balliberális gittegylet számára semmi sem szent.

A „ha már építeni nem tudunk, legalább romboljunk” elv jegyében a XIII. kerületbe tervezett Szent István-szobornak is nekimegy a szovjet tank módjára kúszó KariGeri főpolgármester. A talapzat már áll, az eredeti tervek szerint novemberben lenne az avatás – ennek fekszik most keresztbe az ünneprontó bicikliember. A szálfatermetű derék filozófus nem fejtette ki teljes mélységében, mi a baja államalapító szent királyunkkal (tán őt is nácinak vagy kollaboránsnak tartja, mint Wass Albertet?),

akit ugyanúgy leállítana (ha tudna), mint a Liget-projekt, a kézilabda Európa-bajnokság vagy az atlétikai világbajnokság történelmi léptékű, főváros- és országgazdagító beruházásait.

A Fővárosi Közgyűlés november 5-i alakuló ülésére KariGeri debütáns porondmesternek azt a nagyívű javaslatot sikerült betolnia, hogy függesszék fel a XIII. kerületi Szent István parkban felállítani tervezett Szent István-szobor munkáit. Majd a „szükséges egyeztetések lefolytatása után” olyan előterjesztéssel rukkolna elő az új Demszky, mely „a lehetőség szerint teljes körű egyetértés mellett határozza meg a felállítás helyét”.

Hová jutott Budapest, hová jutott ez az ország október 13-a árnyékában? Ha Szent István kapcsán az egyeztetéseket és egyetértést vadásszák a vérszagra gyűlő éji vadak, mi lesz a következő: majd a nemzeti színeinket is konzultációra vagy népszavazásra bocsátják? Eddig, és ne tovább!

Főpolgármester elvtársnak ezúton üzenjük, tanulja meg a magyar politikai élet modern egyszeregyét: mielőtt folt esik, legyen körültekintő a felállítások helyével. Aztán ne vesszen a részvételi demokrácia látszatába, mint az a bizonyos szürke szamár a ködbe, egyenesítse ki a gumigerincet, és végre emelt fővel, bátran tűzze a zászlajára nagy tanítómestere, a DK-főideológus Bauer Tamás útmutatását: Szent Istvánt hagyja a dobozban, és helyezze vissza a parkba a marxista gondolkodó, kommunista politikus, a Tanácsköztársaság népbiztosa, a Rákosi-kor egyik szellemi atyja: Lukács György szobrát.

Visszalopakodhat a marxista főmufti a Szent István parkba

Szóval ténylen nem tudtuk, mi hiányzik. Vagyis de: Lukács Gyuri bácsi, Lukács elvtárs szigorú tekintete és őskövülete a XIII. kerületből. Nélküle nem Szent István park a Szent István park. Nem is értjük, hogyan bírtuk ki eddig a marxista filozófus főmufti, a kommunista politikus nélkül. (De komolyan...)

Vállalja fel: a kommunizmus újra köztünk él, és a mindennapjaink része. A szagát már úgyis érezzük.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85405/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,főpolgármester,Karácsony Gergely,Szent István,szobor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-11-03 20:41:26
Ez nagyon tetszett! Bár megvalósulna a találkozás egy felbőszült pékinassal, de bárki megteszi, akinek ez a majom kihúzta a gyufát a zsebében. Csak az a baj, hogy ez a szerencsétlen egy báb, akit madzagon rángatnak a "támogatói". Az ő véleménye egy fikarcnyit sem számít, annyian fogják hátulról a nyakát, hogy nem győz eleget tenni minden utasításnak. De nem csodálkoznék rajta, ha pár hónap elteltével a pestiek elzavarnák ezt a kártékony férget a búsba.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-02 12:08:21
Azt ajánlanám ennek a bárgyú vigyorú, egyketted-kegyelmű senkiházinak, hogy hagyja már abba a francba ezt a tisztességes polgármesteri tevékenység helyett folytatott pótcselekvés sorozatot, mert egy szép napon, valamelyik tenyeres-talpas, elkötelezett, normálisan gondolkodó (tehát véletlenül sem egy hülye aberrált "liberrált") pesti pékinas hirtelen felindulásból úgy pofán vágja egy sütőlapáttal, hogy a fogai körmérkőzést fognak játszani a kiesésért !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?