Blogolj!

A kilépések hete: Botka László után Vona Gábor is elhagyja a pártját


Van ebben valami egészen érdekes. Előbb Botka László lépett le, aztán meg Vona Gábor. Előbbi ugye az MSZP-t hagyta el, utóbbi meg a Jobbikot.

Botka László nem tett semmi különöset csak azt, amit sok párttársa, otthagyta a nyűglődő kommunista utódpártot és kiszállt az MSZP-ből. Nem ő az első ilyen és nem is az utolsó. Több haverja ezt gyáván csinálta, mert mindenféle kamu, civilnek látszót szervezetet alapított és indult el a választáson. (Ékes példa volt a halásztelki, amikor az MSZP volt tagjai, élükön az előző polgármesterrel kiugrottak, de a bukta után az indulók egy része újra szociként koszorúzott október 23-án. Mondjuk ők voltak a gyávábbak.)

És most Vona Gábor is lelécelt. A helyzet annyival komolyabb, hogy ő abból a pártból lépett ki, amelyet ő alapított. Szép hangos nácipárt volt, Magyar Gárdával, cigányozással és zsidózással. Aztán cukik lettek, macskát meg vizslát simogattak, rámentek a választási győzelemre, de végül elbuktak, mint a huzat és akkor Vona lemondott. Most meg kilépett és egy egészen furcsa indokkal tette. 

Más dimenzióban veszek részt a közéletben. Olyan társadalmi problémákkal szeretnék foglalkozni, amelyek nem férnek bele a pártpolitikai keretekbe. Vloggerként hasznosabb és hitelesebb, ha nem vagyok egyik pártnak sem a tagja.

Vloggerként. Vagyis videós influenszerként. Furcsa. Lelke rajta, mondjuk az utóbbi évek teljesítménye alapján nem hiányzik majd a politikából, hiszen nem több, mint egy áruló, aki anyagi érdekek miatt nézetet váltott és a radikálisból, igencsak puha demokrata, majd balosokat simogató pártelnök lett. Abban igaza van, hogy nem fér bele a politikai keretekbe. Nem tudta eléggé kitágítani a szélsőjobb és a szélsőbal között. Kellett volna neki még egy kis terület, de nem volt, hiszen jobbra és balra is maxra vitte a tolódást. 

Köpönyegforgató volt. Nem gondoltuk volna. Meg azt sem, hogy lesz egyszer Jobbik Vona Gábor nélkül. Azt sejthetjük, hogy lesz még Vona Gábor és az egész ország Jobbik nélkül. Ez ennyi volt. Hiába erősködik Jakab Péter kiabálva és kiváló lufikat pukkangatva. Nem lesz már ebből semmi. Maximum egy közepes vlogger. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85213/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-01 13:17:24
Ennél jobb hír már csak az lenne, ha ez a szemét, "nyegleó", arrogáns, semmirekellő, bukott komcsi kilépne végre - a jobb sorsra érdemes - Szeged város életéből is, de végérvényesen !!!!
Ám egyelőre, - a sok húgyagyú, gondolkodni már régóta nem tudó - a szegedi csőlakóknak ez a majom kell !!!!!
Még mindig nem jöttek rá, hogy ez a buznyákfejű sehonnai, pont ugyanazt csinálja a déli városban, mint amivel a töklámpa demszki húsz évig hülyítette (komcsi nyelvújítók szerint: hűjjítette) a pestieket !!!!!
Magukra vessenek !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?