Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

VaciLaci is nyomott egy kokit a szocialisták fejére

Dorogi László

Szeged szocialista polgármestere megtagadta szegfűtől illatozó gyökereit, s könnymentes búcsút intett a már csak nevében létező MSZP-nek.

Fotó: MTI

Pedig micsoda álmokat dédelgetett a szegedi panelok Don Juanja, amikor 2016 decemberében kitalálta, hogy ő márpedig leváltja Orbán Viktort, s a szebb napokat (voltak ilyenek?) megélt emeszpét visszavezeti a Parlamentbe az ország élére. Őrolexsége csak egy valakit nem volt hajlandó elviselni a nagy ellenzéki összefogósdiban maga körül, méghozzá a nemzeti elkúrót... na őt meg a balliberális logika mentén haladva pont ezért a kőszocik nem viselték el.

Nem is bírta sokáig cérnával a körülötte egyre csak fokozódó feszültséget, tíz hónapnyi miniszterelnök-jelöltséget követően bedobta a törcsit és azt mondta, elég. A maszop egykori kirakatembere durcásan a háttérbe vonult. Nem vállalt többé tisztséget az atomjaira hulló pártocskában, nem akart többé nagy ember lenni. Már csak Szeged kellett neki. Rájött, hogy országosan soha senki nem fogja komolyan venni, akkor ugyan miért szálljon ki a tomporára alakított polgármesteri székből?

Hétfőn aztán végleg odatörölt az MSZP orra alá: VaciLaci úgy döntött, nem vállal többé sorsközösséget egy olyan párttal, ami tulajdonképpen már csak nevében létezik. Ha valakinek, hát neki aztán nagyon kapóra jött ez a szivárványkoalícióba tömörülős divat, mert végre kapott egy lehetőséget a kitörésre. Meg is ragadta az üstökét, az önkormányzati választásokon már az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben őrizte meg polgármesteri székét és nem is ült be a szegedi szoci-frakcióba.

"Az MSZP-ből kivonultam, nem vagyok naprakész belőle, őszintén szólva nem is érdekel"

- mondta Botka, miután (túl)sokadjára is megválasztották polgármesternek. Nem sok mindenben - szinte semmiben - értünk egyet, de most igazat kell adnom a druszámnak: engem sem érdekel. Sem ő, sem az MSZP.

Címkék: Botka László, MSZP
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85153/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,MSZP
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?