Blogolj!

Ezt is elintéztük: épül Andy Vajna budapesti síremléke


Szomorú látványt nyújtott Andy Vajna budapesti sírja – írta meg a blogstar másfél hónappal ezelőtt. És lám: már készül is a márvány sírkő a temetőben.

Fotó: blikk.hu

Elhanyagolt földhalom volt az egykori producer, kormánybiztos sírhelye szeptember közepén. Képet és videót is posztoltunk erről és természetesen azonnal megszólalt Vajna Timi is, az özvegy, vagy másként fogalmazva a drága örökös. 

Íme Andy Vajna sírja - felháborító

Talán nincs ebben semmi meglepő. Az lenne a furcsa, ha tele lenne virággal a földhalom. De nincs. Nagyon nincs.

Mert az nem úgy van, meg hogy idő kell még a sírkő felképítéséhet – így van kell! – és ilyenek. Mondjuk azt nem mondta el, hogy miért nincs az egykori milliárdos férje sírján egy szál friss. No, de most aztán folyik a munka ezerrel és Timi szaladt is a közösségi médiába, hogy leírja: 

„November 1-jére kész lesznek a gránitalapok, de a síremlék csak december végére lesz teljes, amelyet Pap Lajos kőszobrász fog elkészíteni.”

Lesz rajta oroszlán meg film. És virág?

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85077/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Eta 2019-10-29 06:31:17
Virág..ellopják másnapra elhervad ..nem is engednék ilyen jellegü sirokat..mindenkinek egy fa es egy kicsi emlék tábla az akár aranybol is lehetne ..a temetök fákkal lennének beültetve nem márvány kövekkel...szebb és lelket pihentetöbb lenne....halando földi emberek között is sok az örökséget várja ...mégsincsennek elitélve, neki jutott ő élt együtt vele ,neki jár nem nekünk....
Válaszolok
Ernest 2019-10-28 05:15:27
Közadakozásból? :D
Válaszolok
Erzsébet 2019-10-27 08:08:08
Feleségét csak az örökség érdekelte???
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?