Blogolj!

Elnyeri méltó büntetését a lófaszozó Hadházy


Sokba kerülhet a cirkusz és a botránykeltés a renitens politikusnak. A házszabály értelmében jól megkapja a magáét az ex-LMP-s függetlenke.

Tényleg lehet más a politika. De kinek hiányzott? Fotó: Origo.hu

Felelnie kell parlamenti hőbörgéséért a balliberális áldemokrata ellenzék állatorvosi lovának: Hadházy Ákosnak. A polgári elégedetlenség mindenféle fajta formáival fenyegetőző szégyenpolitikus a házszabály rendelkezéseinek megfelelő, vagyis komoly büntetésre számíthat – értesült a Magyar Nemzet. És ez jól így van így, nagyon jól!

Kövér László helyesen teszi, hogy segít neki megkönnyebbülni,

már ami – például – a zsebét illeti.

A magáról megfeledkezett, pontosabban nem: a gusztustalan cselekedeteinek súlyával nagyon is tisztában lévő hivatásos provokátor az Országgyűlés hétfői ülésén csinált méretes hülyét magából. Miközben sajnos rombolta a Tisztelt Ház tekintélyét is. Hulladék alakítása során Orbán Viktor beszéde alatt egy táblát tartott a miniszterelnök elé, amin igazodva a balliberó papagájkommandó mantrájához hazugsággal és lopással vádolta őt. Majd mint aki jól végezte nagydolgát, a kicsivel vitte tovább folyó ügyeit: alpári módon a „lónak a faszát” feliratú molinóval állított ki magáról szegénységi bizonyítványt.

Ezzel – legalábbis arra a napra – ki is ürítette a tárat.

A politikustársaival folytatott beszélgetéseket előszeretettel rögzítő diktafondiktátor aztán jól kiverte a hisztit, mert alaposan megsértődött rajta, hogy a kormánypárti politikusok elvették a játékszerét (táblácskáit). Fenyegetőzik (már ha ez fenyegetés bárki számára is), hogy többet be nem teszi a lábát az országnak házában. És ő, azaz ő szabna ki büntetést a fideszesekre, akik – szerinte – erőszakot követtek el vele szemben. Lányos zavarában még a bizonyítottan a helyén üldögélő Németh Szilárdot is „támadói” között vélte felfedezni az áldozati bárány, de hát Hadházy esetében – úgy tűnik – a kis hazugságra nem adunk, a nagy meg nem számít...

Igen, arról a Hadházyról van szó (hiszen szerencsére belőle sincs kettő!), akiről a minap állapította meg a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, hogy jogalap nélkül gyűjtötte az aláírásokat az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért, nem tájékoztatta megfelelően az érintetteket az adatkezelés jogalapjáról és céljáról, de az ívek online feltöltése során is megsértette az előírásokat.

Vagyis tőről metszett nyugatos, européer demokrata, ahogy mondani szokás.

Ami pedig az e heti produkcióját illeti:

tényleg kár volt bezárni Lipótmezőt...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85054/pics/lead_800x600.jpeg
Hadházy Ákos,Kövér László,országgyűlés,parlament
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Grimmbusz 2019-10-26 13:02:28
"komoly büntetés ami megkönnyíti a zsebét......" hmm...
Mintha úgy egyébként Bayer Zsolt neki járó hárommillás büntijéből nem tudná röhögve kifizetni. Azzal pl mi újság? Addig van meg a sztori, hogy Bayer Zs. gyűjtötte az ötforintosokat...
Szerintem majd kiszabnak büntetést, amit Hadházy nemes egyszerűséggel nem fizet be, mondván hogy amíg B.Zs. nem fizeti meg a büntit, ő se fogja. Lesz egy kis pereskedés, dikatúrázás meg demokratikusalapelvezés, aztán a ballib bíróság szépen Hadházynak ad igazat. Utána meg hónapokig lehet irkálni a helyreigazító és bocsánatkérő cikkeket. Ennyikeeeeh........Felkészül: Varju "súlyostestisértés" László.
De ne legyen igazam.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?