Blogolj!

Baloldali rémkép: Dobrev Klára legyen köztársasági elnök


Na jó, hát azért mindennek van határa! Még az agymenésnek is, főleg abban az esetben, ha ez egy ország sorsát veszélyezteti.

Fotó: MTI

Október 13-án nyert az ellenzéki összefogás a fővárosban és több kerületben, valamint néhány nagyobb városban. Egészen komoly statisztikai adatok bizonyítják a szavazatszámok alapján, hogy korántsem állunk közvetlenül kormányváltás előtt, mert ha ezeket a voksokat átültetjük az országgyűlési választások rendszerébe, akkor maradna a Fidesz-KDNP többsége. 

Ellenzéki előretörés? Ugyan már! Az adatok egészen mást mutatnak!

A számok makacs dolgok, meg a statisztikák is. Márpedig ezek azt mutatják, hogy a magyar emberek egyáltalán nem akarnak politikai átrendeződést. Másfél hete megy a vita arról, hogy ki nyerte meg az önkormányzati választást. Az ellenzék azt mondja, hogy a ők, a kormánypártok viszont a saját sikerükről beszélnek.

No, de ez persze semmit sem számít a baloldalon, mert gyakorlatilag úgy ünnepelnek, mintha már megnyerték volna az ország előtt álló összes választást, de a 2022-est biztos. Van nekem egy kiváló célpontom, Márki-Zay Péter aki ugye immár biztosan 2024-ig lesz a hódmezővásárhelyi hétköznapok Mekk mestere. Vannak neki rajobgói a közösségi médiában, akik egyenesen miniszterelnököt akarnak fabrikálni a világutazó turista polgármesterből, de ez még mind semmi. Ezek a drága emberek szavazást indítottak, aminek az egyik opciója az, hogy frankó dolog lenne-e, ha 2022-től Dobrev Klára töltené be a köztársasági elnöki posztot. 

Újra: Dobrev Klára töltené be a köztársasági elnöki posztot. 

Hát azért az egy nagyszerű ország lenne, amelyet Márki-Zay vezet miniszterelnökként és Dobrev Klára a köztársasági elnök. Mert azért Feri asszony sok mindenre alkalmatlan, de mondjuk erre biztosan. Kibattyogna az einstandolt budai villából és beköltözne a várba. Milyen szép napja lenne az a magyar demokráciának! Mert akkor itt már tényleg mident lehetne. Meg még annak az ellenkezőjét is. 

A szavazás természetesen jól áll nekik, hiszen csak maguk között osztogatják. (Aki akar szavazhat, biztos örülnének neki.)

Egy dolgot biztosan jelez ez az egész. Az önbizalom visszatért a baloldalra és nem akarnak már kicsik lenni egy kicsit sem. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/85076/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-10-27 20:57:14
A sz@rházy ákos által felmutatott táblát " feri asszony" és imádói orra alá dugni! Szó sem lehet róla! Ezt nagyon gyorsan felejtsék el! Mit képzelnek ezek magukról? Ezt a némbert férjurával, és pártjával együtt ki kell közösíteni! Remélem nem gondolták komolyan, hogy ezt szó nélkül lenyelnénk?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?