Blogolj!

Totális elmebaj: rendőrségi nyomozást ér a transzmodell pénisze

Pintér M. Lajos

Gyűlöletbűncselekmény lenne, ha egy átoperált pornós „nő” pénisze miatt nem kapja meg a női szerepet? A jeles magyar lódoktort idézve: a paripának a szerszámát! A nyugati civilizáció mintha tényleg kezdene megérni a pusztulásra...

Illusztráció: pixabay.com

Totális elmebaj: az adófizetők pénzén fenntartott rendőrség az adófizetők pénzén nyomoz, miután jól kiverte (rossz, aki rosszra gondol) a balhét egy átműtött transznemű, mert pénisze miatt nem kapta meg a női főszerepet egy pornófilmben. A yardok szerint ez akár kimerítheti a gyűlöletbűncselekmény vétségét.

Az a méretes lószerszámát neki!

Történik mindez az Úr 2019. esztendejében, öregecskedő kontinensünkön. „Szerencsére” még (még?) nem Magyarországon, hanem Nagy-Britanniában.

A The Sun szellőztette meg, hogy a 25 éves transznemű Ria Cooper felháborodott, mert (tíz éve) átoperált „nőként” lecsúszott egy pornóműalkotás áhított női szerepéről. Azért utasították vissza a szolgálatait, mert a nemváltó beavatkozás ellenére megmaradt a fütyköse, aminek fényében – az ezek szerint nem kellőképp kiművelten ultraliberális rendező szerint – nem lenne képes az évai tökéletességgel alakítani a gyengébbik nemet. Nosza, feljelentést tett, a brit rendőrség pedig ráharapott... Mármint a csalinak nevezett sztorira, és gyűlöletbűncselekmény miatt kőkeményen beleállt – a nyomozásba. Aggódhat a „női fütyülőre” háklis fotós-rendező, aki Cooper úr, akarom mondani asszony azzal vádol, hogy – ízlelgessük – TRANSZFÓB.

Ilyen nincs, de: sajnos, mégis van.

Tombol az elmebaj. Állami szintre emelték az őrületet. A nyugati civilizáció mintha tényleg kezdene megérni a pusztulásra. Az értéktagadó, gyökértelen balliberálisok már az agymosással sem elégszenek meg: gonosz erők mesterkednek azon, hogy minél hamarabb bekövetkezzék a le- és kiterített áldozat átoperálása.

Kitépnék a szívünket, hogy elvegyék az identitásunkat.

Felkészül(?): Budapest. A fényes múltú, jobb sorsra érdemes magyar főváros, melynek végre „tetszett” egy olyan vezetőt választani, aki szivárványszerkóban és büszkén áll majd a Pride-felvonulás élére.

Azok, akik a KariGeri bábfőpolgármester nevével fémjelzett gyurcsányi szivárványos szörnykoalícióra szavaztak, hamarosan rádöbbenek: töke van a menyasszonynak.

De már késő megállítani a nászmenetet. Ez itt a gyászmenet.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84902/pics/lead_800x600.jpg
biszexualitás,Budapest,Budapest Pride,homoszexualitás,Karácsony Gergely,Nagy-Britannia,pornó,transzszexualitás
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?