Blogolj!

Karácsony nem foglalkozik a budapestiek igényeivel


Az új főpolgármester egy párhuzamos dimenzióban él. Csak az emberek igényeire és szokásaira nem figyel.

Fotó: Párbeszéd Magyarország

Alapvetés. Budapesten autóval két dolgot nem lehet tenni: menni és megállni. Haladni nem lehet, mert dugó van, leállni nem lehet, mert nincs parkolóhely. Ráadásul a budapesti embernek van egy szokása: elindul otthonról autóval és éppen ott akar megállni, ahova ment. Nem egy méterrel előbb, vagy hátrébb, hanem pont ott. 

Mit lép erre Karácsony? A Városháza előtti területből – ahol eddig az emberek és az önkormányzat dolgozói parkoltak – közparkot csinál. 

Nagyon nagy ötlet!!!

Nem kell az oda! Mondjuk a főpolgi kerékpárral jár – felhívnám a figyelmét a KRESZ előírásaira, ami világosan fogalmaz arról, hogy a láthatósági mellény és a bukósisak kötelező felszerelés, de ezeket pont nem viseli a jó Gergely –, szóval ő aztán magasról tesz arról, hogy az ügyeiket intéző polgárok, vagy éppen a munkatársai hol állnak meg a géperejű járóművekkel. Több ez, mint döntés, ez felfogás, ez üzenet. Egészen pontosan azt jelenti, hogy Karácsony szarik a budapestiek és a kollégái igényeire. Csak a saját idióta zöld baromságaival foglalkozik – klímavészhelyzet, hagyjál már! –, azzal nem, hogy az embereknek mik a szokásaik, mik az elvárásaik. 

Nem foglalkozik ez semmivel és senkivel, csak saját magával. Ez van, ezt akarta a többség. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84923/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2019-10-25 09:28:48
KaróGenyóGeró , púniós megbízott főmufti , a csöves kinézetű Timmermanci Manó pribékje, csicskása , BÁB , a tunya, élősködő, parazita király , már pofátlanabb, jobban hazudik mint magyarországi lakhellyel rendelkező mentora , ápolója, a bukott oligarcha, lopós, sikkasztó, tolvaj, Gyurcsányi Fittelína Böszme meg a bulesz migri, csatakanca, enyveskezű Gyurcsányi Fittelína Böszméné együttesen !!! KaróGeróra a szabályok, törvények nem vonatkoznak.....így rám sem !!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-24 15:26:36
Kérdezem én, az ezeregyedik kis senki:
Kinek a fejében merült fel egyáltalán, hogy bármikor is ez bájgúnár (kunhalmiul: bajjgúnár) majd a budapesti lakosok érdekében fog cselekedni ?!
Aki azt hitte, - és még ráadásul erre a húgyagyúra is szavazott - az végletesen tévúton jár !!!!
Ideje volna immáron leszállni a földre.
Ő egyvalakinek az érdekében fog cselekedni, azt pedig úgy hívják: furcsány furkó tömegbelövető, hazug disznó ferkó !!! (csak mondom: nem véletlen a kisbetű !!!!)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?