Blogolj!

Trágárok forradalma


A helyzet kezd veszélyessé válni, ugyanis nem az a fasza gyerek, aki épít, aki eredményeket ér el, hanem az, aki az előbbieket minél trágárabb módon, minél messzebre küldi az előbbieket.

Kicsit gondoljunk vissza az elmúlt év ellenzéki rigmusaira, felszólalásaira. Elnézést, de ez nem lesz egy szép felsorolás. 

„Orbán geci!” „Orbán geci, Áder nyeli!” „Bajszos szar!” „Bassza pofán magát!” „A lónak a faszát!”

Hol van már az a boldog békeidő, amikor Gyurcsány Ferenc beszédében idézte saját fordulatát: „lószart mama!”

És be kell látni, hogy a geciző, szarozó, faszozó képviselők egy rétegben népszerűek. Nem kicsit, nagyon! Mert odamondanak a hatalomnak. Mert van egy csoport, amely tagjainak csak ez számít: trágár módon beszólnak a hatalomnak. Borgőzös, budapesti romkocsmák mélyén ez a sikk, ez a trendi. Gyurcsányok, Hadházyk, agyonmosott pulóveres Oktogonon bulizgató tüntetők trendje ez. 

És ezek az emberek rombolnak. Folyamatosan építenék le azt, amit a többség elért. Vettek már el tőlünk ezek a sötétben bújkáló ellezékiek olimpiát és most megint egy nagy terv lett a célpont: az atlétikai világbajnokság. Hadházy „állatorvosi ló” Ákos aláírásgyűjtésbe kezd, hogy leállítsák a rendezvényhez szükséges építkezést. Döbbenetes…

Mi lesz a szlogen? Elképzelni sem lehet… Illetve nagyon is el lehet. Ugyanis az ellenzéki képviselők többségének nincs valódi üzenete a választók felé, csak a trágár rigmusok és szlogenek. Emberi és állati nemiszervek, testnedvek – ennyit tudnak. Meg rombolni, na azt nagyon tudnak. Szánkókat gyújtanak fel, karácsonyfákat dobálnak. Ezek ők. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84844/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-22 11:35:39
Az egybesült un. ellenzék összes hülye pártjának, és azok vezetőinek, valamint a félrevezetett tagjainak üzenem:
• Mifelénk úgy mondják: ha minden maradékot összezagyválsz, az nem a többség, hanem a moslék.
Valamint:
• Ha az arcod nagy, de a tetteid kicsik, akkor kis ember vagy barátocskám (Indián mondás)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?