Blogolj!

Hadházy Ákos nem megy többet a parlamentbe – VÉGRE!!!


Eddig sem kellett volna… Minek ment oda? Eleve ugye bejutott az LMP védőszárnyai alatt, majd függtlen lett. Mindentől függteln. Még a józan észtől is.

Hadházy „állatorvosi ló” Ákos a hétfői parlamenti performansza után a Klub rádióba szaladt és ott sírta el, hogy mi történt vele az Országgyűlésben. 

„Befejeztem a parlamenti ténykedést, nem akarok egy látszatparlamentben játszani. (…) Fizikailag inzultáltak, kivették a kezemből (a táblát). Tiltsanak ki nyugodtan a parlamentből, sok szükségét nem látom ott lenni. A mandátummal járnak olyan lehetőségek, amelyeket ki kell használni.”

Értjük. A parlamenti munka büdös, de a mandátummal járnak olyan lehetőségek, amelyekről nem mond le. Igazi gerinctelen, balliberális lóf… ingbe kellett neki menni.

Persze nem baj, ha többet nem megy, csak akkor ne akarjon képviselőként tetszelegni máshol se. Honatyának lenni szolgálat. Kellene, hogy legyen…

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84875/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-24 16:12:06
Ha rajtam állna, ezek után én holnaptól - méltatlan viselkedés címén - azonnali hatállyal megfosztanám a képviselői mandátumától, és az összes velejáró honoráriumától is ezt a gyökeret !
Aztán mehetne panaszkodni ahová akar !!!
Mondjuk: irány mindjárt az aljas soros bátyó valaga, ott aztán rögtön, mélyen beleugathatná a "fájdalmát" a sötétkamrába !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?