Blogolj!

Hadházy Ákos megkapta a beutalót az elmeosztályra


Az ember azt gondolná, hogy egy szuperhősnek több a sütnivalója egy átlagos intelligenciájú ellenzéki politikusnál, de Hadházy Ákos újra és újra bebizonyítja: nincs ez így. A nemzet pókembere ismét jegyet váltott a cirkuszba, meghívta a kicsit sem vicces bennfentes poénjain kínosan, hangosan és túl sokáig röhögő elvtársait, az előadást pedig ő maga prezentálta.

Fotó: OrigoA Parlament viszont nem megfelelő helyszíne egy cirkuszi performansznak, ezt azonban az elvben mindenkivel toleráns, elvben mindenkinek a véleményét tiszteletben tartó liberálisok rendre elfelejtik. Pedig hát ők aztán biztosan tudják mit jelent a liberális kifejezés - elfogadni azt is, ha másnak nem az a véleménye, mint nekem. Ugye?

Hadházy Ákos minősíthetetlen stílusban zavarta meg Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalását a Parlamentben hétfőn és egyigazhitével teleírt tábláival csinált magából bohócot. Megint. Kebelbarátja és parlamenti nevettető társa, Tordai Bence persze azonnal biztosította őt olthatatlan és mindent felemésztő lamúrjáról a Facebookon keresztül, pókemberünk pedig jó szokásához híven ezen felbátorodva billentyűzetet ragadott és jól megmondta a magáét: ő márpedig eddig sem járt be és ezután sem fog bejárni a parlamentnek csúfolt színházba. Ez esetben talán ma sem kellett volna a Házban rontania a levegőt, mert éppen az efféle "akciók" silányítják azzá, aminek ő maga gondolja.Úgy látszik, az ellenzék az önkormányzati választások eredményéből arra a következtetésre jutott, hogy az agresszió, az indulatok felkorbácsolása, a gyűlöletkeltés az, amire igazán szüksége van a szivárványos osztagba tömörített tábornak. Szerencsére azért a határok meg vannak húzva, a határokat pedig illik tiszteletben tartani.

"Ezen a pulpituson, ami itt van alattam, egy több mint százéves golyónyom árulkodik az ellenzéki felelőtlenségről, ostobaságról és hazafiatlanságról. Ezt még a kommunisták sem tüntették el, mert ők is érezték valahol, hogy van jelentősége ennek a mementónak. Arra szeretném Önöket kérni, tisztelt ellenzéki képviselőtársaim, hogy abból a választási vereségből, amit szenvedtek, ne vonják le azt a következtetést, hogy ugyanaz az agresszív, háborús politika célravezető, amit idáig folytattak. Arra szeretném Önöket kérni, hogy tartsák be a házszabályt, arra szeretném Önöket kérni, hogy ne csináljanak cirkuszt a Parlamentből. Bármennyire is nehezükre esik, arra szeretném Önöket kérni, aki erre nem képes, az forduljon szakemberhez segítségért."

Lehet vitatkozni Kövér László házelnök szavaival, csak éppen felesleges és értelmetlen. Éppen annyira felesleges és értelmetlen, mint Hadházy Ákos parlamenti képviselői mandátuma.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84831/pics/lead_800x600.jpeg
Hadházy Ákos,Orbán Viktor,parlament
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-10-22 19:48:10
Amit ez a korcs megenged magának, már túlmegy minden határon! Ez a cselekedet nem volt elég, hogy Kövér kivezettesse a teremből ezt a beképzelt ocsmány férget? Mit képzel ez magáról?
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-22 11:57:37
Száz év elteltével értsük már meg végre, hogy ezek a ferde hajlamú, húgyagyú senkiháziak a Kövér László által elmondott, szívhez szóló mondatokból soha nem értett, ma sem ért, és a jövőben sem fog érteni. Persze nem is akar érteni.
Ezek csak és kizárólag abból értenek, ha a kancsukával szétverik a mocskos pofájukat. Akkor majd kussolnak egy időre !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?