Blogolj!

Hadházy Ákos egy lószerszám


Bocsássák meg nekem, ami most következik, de egyszerűen erre már nem lehet másként reagálni.

Tényleg elnézést, de az most kevés lenne, ha azt írnám, hogy Hadházy Ákos egy idióta. Vagy simán csak annyit, hogy hülye. Esetleg azt, hogy félkegyelmű. Hadházy Ákos maga a kétlábon járó lószerszám. Nem nyereg, hanem az, ami alatta van. 

Hadházy Ákos megkapta a beutalót az elmeosztályra

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Az ember azt gondolná, hogy egy szuperhősnek több a sütnivalója egy átlagos intelligenciájú ellenzéki politikusnál, de Hadházy Ákos újra és újra bebizonyítja: nincs ez így.

Ez az ember tényleg kezelésre szorul, ahogy Dorogi kolléga idézte is a házelnököt. Ennek a szegény léleknek nagyon nagy bajai vannak a nyaka felett. Szokás mondani, hogy a négy kerekéből csak egy rossz, igenám, de az hajtaná a többit. Jó szívvel azt sem lehetne rá írni, hogy 1G, mert nem az, hanem tényleg egy szánnivaló bolond. Sajnálni kell, mert nagyon rossz lehet neki. 

De mondok mást. Hadházynak négy gyermeke van – a feleségének jár az adómentesség és még autót is igényelhet, de most nem ez a lényeg. Szóval ott van az a négy kis Hadházy, akik este akár meg is kérdezhetik az apjuktól, hogy mit csinált ma a melóhelyen. Mit mond erre? Ő, aki azt hangoztatja hogy diktatúra van, hogy nincs szólásszabadság, miként foglalja össze a mai napját? Azt mondja, hogy hát odaszólt a miniszterelnöknek, válogatott sértéseket vágott a fejéhez és ettől most neki jobb. 

Vagy belegondol-e abba, hogy mit mondanak holnap a gyerekeinek az iskolában, vagy a téren? Láttuk apádat, hogy hülye volt a parlamentben. Miközben diktatúrát kiabál, a lábaival tiporja a demokráciát. 

És Hadházy Ákos örüljön neki, hogy nem Dél-Amerikában vagyunk, vagy valahol Ázsiában, mert ott bizony úgy verték volna szájba a kormánypárti képviselők, hogy a pulpitus adta volna a másikat. De nálunk demokrácia van és nagyon kegyesen bánunk az önjelölt idiótákkal is. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84834/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
b. válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-10-23 03:15:47
abszolut egyetertek, ez megengedhetetlen viselkedes.
Válaszolok
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-10-22 19:56:34
Teljes mértékben egyetértek Önnel! Elég volt az úriember politizálásból, nem azért, mert a jobboldalra ez jellemző, hanem mert a másik oldalon álló söpredék ezt a magatartást gyengeségnek fogja fel! Az amit ebben az épületben megengednek maguknak, az tovább nem tartható! Keményen szankcionálni kell ezt a viselkedést, és törvényben rendelkezni, amennyiben nem veszik tudomásul a házszabályokat, a mandátumuk bánja! Jól mondta Hollik, hogy ezek azt hiszik, a kocsmában vannak. Lassan trágársági versennyé fajul egy-egy hozzászólás! Vegye tudomásul a Fidesz, hogy a szavazók egyre nagyobb többsége követeli tőlük az erélyesebb fellépést minden téren!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-22 11:21:54
Elkötelezett jobboldali szavazóként, Orbán Viktor rajongóként mondom:
Azért , hogy ez az állat hadházy hablaty mákos - meg a barom elvbarátai - ezt művelhetik az Országgyűlés épületében, - azon belül a díszteremben - a FIDESZ-KDNP, és a kormány is nagymértékben felelős !!!!
Kérdezem én, a sokadik senki, hogy ki és mi akadályozta meg a háromszor is kétharmaddal győzedelmeskedő pártot, hogy megalkosson egy olyan belső - közvetlenül a parlamenti ülésekre vonatkozó - törvényt, ami korlátozza az ilyen (kunhalmiul: íjjen) viselkedést, sőt kötelező viselkedési, öltözködési stb. normákat ír elő minden képviselő számára ?!
Mindezt persze nagyon súlyos büntethetőségi tételekkel (azonnali kivezettetés, felfüggesztés, kitiltás, feljelentés, súlyos pénzbírság, képviselői mandátum megvonása stb.) nyomatékosítva !!!!
Megadom a választ:
Senki és semmi nem akadályozta meg a kormánypártokat és a kormányt abban, hogy ezeket a lépéseket még időben megtegyék !!!!
Sajnos, nem tették meg: >>>>>>> ITT VAN A SÚLYOS KÖVETKEZMÉNYE A MULASZTÁSUKNAK !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?