Blogolj!

Karácsonynak nincs felhatalmazása – így matekozik a baloldal


Egy hete veszett el a fejsze és a nyele is. Pedig a budapestiek alig több, mint negyede akarta Karácsony Gergelyt.

Így számolnak ugye a balliberálisok. Emlékszünk rá tavalyról, amikor a Fidesz-KDNP szövetség elsöprő győzelmet aratott az országgyűlési választáson, akkor is azt mondták az ellenzékbe szorultak, hogy ez így nem érvényes, mert a szavazóknak kevesebb, mint a fele akarta csak hivatalban tartani a kormányt, így aztán tulajdonképpen a győztes vesztett. 

Na akkor számoljunk. A fővárosban van összesen 1.367.945 szavazó. Közülük 353.593 tette az ikszet Karácsony Gergely neve mellé. Ez úgy kb. a szavazók 25,8 százaléka, vagyis – követve a ballib gondolatmenetet – csak ennyien akartak váltást, így aztán Karácsonynakn nincs is felhatalmazása, mert a nagy többség nem akarta őt. Mindössze a választók negyede támogatta az ellenzéki koalíció jelöltjét, ez meg aztán ugye végképp kevés. 

Érdekes, hogy az összefogás most nem így számol. Nem is számol, csak ünnepel. Bezzeg egy éve ment a matek. Most nem megy. Az sem…

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84772/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-20 18:16:06
Azért arra kíváncsi leszek, hogy a budapestiek mikor fognak rájönni legelőször, hogy ez a hisztis geri egy komplett hülye. Ez egy mindenre alkalmatlan, hülye (kunhalmiul: hűjje) balf@sz !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-10-20 10:53:41
Egyértelmű, világos beszéd és számolás.... És ehhez még hozzátehetjük a CSALÁS .-t is , hiszen azért volt CSALÁS . mert a bukott oligarcha, tolvaj, lopós , hazudós, piás, GYURCSÁNYI FITTELINA BÖSZME meg a bulesz migri, csatakanca, brutál nagy hazug, enyveskezű Gyurcsányi Fittelína Böszméné sem a választások előtt sem a választások után nem reklamálta , nem ejtett szót a CSALÁS.-ról !! Tehát a büdös kiszes komcsik , bolsik , libcsi és a hozzájuk tartozó propaganda lakáj médiájukkal , firkászaikkal támogatva, ha ők kussolnak a CSALÁSRÓL , akkor tuti , hogy CSALTAK !! Végül a tunya , élősködő , parazita király , Timmermanci manó és a puniós megbízott szélhámos KaróGeró.-, a fővárosi emberek, mintegy negyedének a polgi.-ja !! Az enyém sem.....mecsoda különbség !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?