Blogolj!

Tüntetés lesz Mohácson a kegyeletsértő szégyenpolgármester ellen


A városvezetői címet bitorló szocialista szégyenpolitikus, Csorbai Ferenc elvtárs nem teszi zsebre, amit a helyiektől kap.

A görcsös hatalomvágy a jelek szerint megrészegítette Csorbait, aki nem teszi zsebre, amit a mohácsiaktól kap. Fotó: Youtube

Az MSZP-s Csorbai Ferenc nem tudja vagy nem akarja megérteni, hogy a mohácsiak október 13-án határozottan megüzenték neki:

„menj a p...ba”!

Egyik verzió rosszabb, mint a másik, mindenesetre

a görcsös hatalomvágytól fűtött politikus nem akar lemondani.

Bár anyámasszony katonája módjára bujkál a média és a helyiek elől, végül annak ellenére is elfoglalta hivatalát, hogy a több mint 15 ezer választásra jogosult mohácsi közül mindössze 1867 lakos támogatta a szeretve tisztelt POLGÁRMESTER, Szekó József tragikus egyedüliként induló (ön)jelöltet. Miközben 4076 mohácsi úgy fejezte ki tiltakozását a demokrácia megcsúfolása, a szabad választás lábbal tiprása és az erkölcstelen városfoglalás ellen, hogy érvénytelenül szavazott. (Ráadásul saját egyéni körzetében is jól elverte a csendes, józan többség, fideszes ellenfele a voksot 62 százalékával nyert, míg emberünk 16 százalékig verekedte fel magát...)

A történetben különösen megható, hogy a néhai POLGÁRMESTERÜKHÖZ ragaszkodó helyiek – tudtuk meg szerdai cikkünk megírását követően – nem csupán összefirkálták az egyedül Csorbai elvtárs nevét tartalmazó szavazólapokat, de egy civil, közösségi kezdeményezés nyomán tömegesen látták el a hivatalos papírosokat az elhunyt polgármester, Szekó József nevével. (Lehet, többen szavaztak Szekóra, mint Csorbaira?) Rengetegen fogalmaztak meg tömör kis leveleket is a szavazólapokon a szocialista szégyenpolitkusnak, minősítvén minősíthetetlen viselkedését, és amint hallottuk, ezeket a „szerelmetes üzeneteket” sem teszi ki az ablakba...

Az erkölcsi hullává vált, politikailag máris megsemmisült, gyakorlatilag közmegvetés tárgyává vált, finoman szólva is legitimációmentes Csorbai „polgármester” azonban egyelőre nagy ívben tesz rá, mit vár tőle a közössége. Úgy tűnik, nem nagyon érti, mi fán terem a becsület.

Új tisztségét persze aligha tarthatja meg fél évnél tovább, tekintettel arra, hogy a vállalhatatlan, antidemokratikus és elvtelen politikai helyzetben a fideszes közgyűlési többség minden bizonnyal az önfeloszlatás mellett dönt. Vagyis a mohácsiak jövőre időközi választáson küldhetik el a kényúrt melegebb éghajlatra.

A hírek szerint viszont addig is jól befűtenek neki. A „polgármester” úr tanácselnöki beiktatásán, vagyis az új testület alakuló ülésén (melynek időpontja természetesen még nem ismert...) komoly megmozdulás, össznépi tüntetés készül Csorbai ellen.

Aki többet nem is érdemel. Mert nem küszöbölte ki a csorbát.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84745/pics/lead_800x600.png
Csorbai Ferenc,fidesz,Mohács,MSZP,önkormányzati választás,polgármester,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Erzsébet 2019-10-20 08:10:17
Tessék a tiltakozást a kukucskálókra és a látvány terjesztőire is kiterjeszteni!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?