Blogolj!

Demszky Gábor díszpolgár lesz: a szellem a palackból


Karácsony Gergely nem sprintet fut ámokban, hanem egy egészen konkrtét maraton. Már tettenérhetőek a hazugságai és most olyan ötlettel állt elő, ami sokaknál kiveri a biztosítékot.

Demszky Gábor, egykori főpolgármester, könnyen lehet, hogy hamarosan metróügyi gyanúsított, ránézésre félkegyelmű hamarosan díszpolgár lehet a fővárosban. 

Hát, hogy nem szakad rá az ég!!!

Ez a félőrült, egykori városvezető, amúgy már hétfőn előkerült – ide ette a fene… – és elkezdett tanácsokat osztogatni. Meg kell kerülni az Orbán-kormányt, hitelt kell felvenni, stb… Újra ránkszabadult a tojásgyűjtő, de az a baj, hogy az utóbbi idők megnyilvánulásai azt mutatják, hogy tényleg nem normális. Olyanokat tesz és mond, amiből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy baj van a fejében. Jó, persze az, hogy valaki nem normális még nem jelenti azt, hogy nem lehet díszpolgár, de Demszky egy igazi kártékony idióta. 

Az ötletben és az előterjesztésben a gúny, az arrogancia és az aljasság az, hogy Karácsony ezzel együtt Tarlós Istvánnak is díszpolgári címet adna. Ezzel intéződik el a ballib fejükben, hogy ne lógjon ki a lóláb… Persze az is kérdés, hogy Tarlós átveszi-e az elismerést. Nem azért, mert nem jár neki. De ki akar Demszkyvel egy helyen megjelenni? 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84700/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-10-18 20:21:40
Hogy néz ki ez az eszement nyomorult? Ez akar tanácsokat adni? Egyáltalán ura még ép eszének ez a szerencsétlen? Ennek a regnálása alatt tobzódott a ballibsi korrupció, az eladósítás, a város lepusztítása, és most előmászik a bűzös barlangjából, és úgy érezheti, mintha ismét ő lenne a város vezetője. És ennek akar díszpolgári címet adni ez a báb! Mégis, ugyan miért is? Az embernek megáll az esze! Ez a kriptaszökevény bűnös az emberek szemében, hiába nem állt soha bíróság előtt. Vajon ki sugallta ezt a döntést ennek a másik eszementnek? Remélem Tarlós visszautasítja, és nem fogadja el egy érdemtelen embertől a címet.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-18 18:18:25
Nincs is alkalmasabb hülye (kunhalmiul: hűjje) pillanatnyilag Budapesten a díszpolgári címre, mint ez a - mára már teljesen megzakkant - demszki (szándékos a kisbetű !!!!)
Nála már csak egyetlenegy húgyagyúbb van a budapesti közgyűlésben: a jelenlegi nagyokos főfőfőfőfőpolgármester. Illetve aki annak képzeli magát !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?