Blogolj!

Az X-neműek miatt tilos a hölgyeim és uraim megszólítás


Tudtuk, hogy ez lesz, hogy nem lehet bírni ezekkel, mert azt hiszik, hogy nekik mindent lehet. Pedig nem is léteznek, csak önmagukat kreálják nekünk.

Nem akarja megsérteni X-nemű utasait az Air Canada, a legnagyobb kanadai légitársaság, ezért betiltotta a hölgyeim és uraim megszólítást a járatain. 

De ez a szerencsétlen idiótákat alkalmazó társaság tetézi is a bajt, hiszen valahogy csak meg kell szólítani azt, aki jó drágán megvásárolta a jegyet és a „Hé, Te!” mégsem a legszebb. Ezért aztán jön majd a „mindenki”. Vagyis „Kedves Mindenki, megkezdtük a leszállást Ottawa repterére kérjük, kapcsolják be biztonsági öveiket.”

Amúgy ez az egész nem ér semmit. Mert szerencsétlen munkavállalók nehezen szoknak majd hozzá. Ezen felül pedig – most jön a lényeg!!! – én például külön égi wc-t is követelek az X-meneknek. De sőt! Legyen joguk meghatározni, hogy ki mellett ülnek! Nehogymár szegények olyan mellé kerüljenek, akinek van neme… 

Azért azt se feledjük, hogy én például ragaszkodom hozzá, hogy uramnak szólítsanak. Nehogymár egy legyek a mindenkiből. Legyek csak uram, hiszen a fapados járat bár olcsó, de szar, így legalább ennyi maradjon már meg a pénzemért. Ígérem úr leszek a járaton. Ez fiX. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84687/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-10-18 23:33:50
Egy DOLGOT nem értek! Mi az, hogy megtiltják?! A józan ész azt diktálja, hogy marad a régi, és hozzátesszük;= "X" embertársak, vagy "Y- és Z" megjelentek. Stb.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-18 18:36:20
Szeretném leszögezni, hogy mi - igen, személy szerint velem együtt - is nagyrészt hibásak vagyunk !!!
Hibásak vagyunk, mert ennek sok baromnak hagytuk, hogy pontosan azt tegyék ezzel az országgal is, mint a nyugati begyepesedett agyú emberekkel tették korábban !!!!
Többször, és sokkal keményebben kellett volna fellépni az aberrált liberráltakkal szemben a jobboldalnak, a FIDESZ-KDNP-nek, a kormánynak, és egyáltalán minden józan gondolkodású embernek !!!!
TALÁN MÉG MOST SEM KÉSŐ, DE NAGYON SÜRGET AZ IDŐ !!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?