Blogolj!

Az MSZP Mohácsa: lemondatnák a máris bukott „polgármestert”


A helyiek véleményére hegyeset köpő, elhunyt elődjének emlékét is meggyalázó Csorbai Ferenc bujkál, mióta úgy nyerte meg a polgármester-választást, hogy erkölcsileg és politikai értelemben is elveszítette. Lemondásra szólították fel a szégyenpolitikust.

Fotó: Facebok/Mohács választ 2019

Horn Gábor után szabadon:

„..nem azt mondták Feri, azt mondták, menj a p...ba, valljuk be.”

Mi az, hogy, nagyon is!

A szocialista Csorbai Ferencnek – aki a közösség által szeretve tisztelt, a várost 1998 óta vezető Szekó József tragikus halála után pofátlan és aljas módon helyi lúzerként egyedül indult el Mohács polgármesteri címéért – vasárnap higgadt határozottsággal súgták meg a település lakói, hogy menjen a p...ba. Valljuk be.

A magyar politika trágyadombján bűzölgő MSZP romlott állapotát tökéletesen megtestesítő Csorbai elvtárs ha nem is húzott el a p...ba, az országos sajtó hírei szerint október 13-a óta bujkál. Elérhetetlen. A választás óta, melyet úgy nyert meg, hogy erkölcsileg és politikai értelemben is elveszített.

Egészen pontosan talán egy valamit vívott ki: egy város, sőt: egy ország megvetését.

Mint ismeretes: a szavazók alig 31 százaléka támogatta őt, több mint 68 százalék érvénytelen voksával minősítette a minősíthetetlent. Csorbait ráadásuk egyéni választókörzetében is csúnyán elpáholták: fideszes ellenfele 62 százalékot kapott, ő csak 16,6 százalékot. Amúgy valamennyi egyéni körzetet a kormánypárt húzott be, ezzel is jelezve, értékeli Szekó Ferenc munkásságát, a szocialistákból pedig a legkevésbé sem kér.

Mohács álláspontja egyértelmű: a szocik egyszerre alkalmatlanok és gusztustalanok.

Csorbai elvtárs tehát újdonsült tanácselnöki örömében vasárnap óta hallgat, akár a sír, pedig korábban a Népszavának azt ígérte, távozik, ha nem kap kellő felhatalmazást. Nem kapott, mégsem fújt takarodót. Úgy tűnik,

elvtelen hataloméhségében lemondani is gyáva. A gyávákat és az elvteleneket márpedig kiveti magából az egészséges közösség.

Ha nem most, akkor majd fél év múlva, amikor a testület feloszlatja magát, és időközi választást tartanak a városban!!!

Pávkovics Gábor, a Fidesz mohácsi szervezetének elnöke be is jelentette: az ominózus időközin ringbe száll, hogy annak rendbe és módja szerint elpüfölje Csorbait. Akinek még annyit üzent, ha igazi férfi, akkor kiküszöböli a morális csorbát. Vagyis lemond, mielőtt elfogadná hivatalát. Mert

„Mohács lakossága félreérthetetlenül megüzente”.

Tudják, mit...

Apropó: az MSZP-nek tényleg Mohács kell?!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84614/pics/lead_800x600.jpg
Csorbai Ferenc,Mohács,MSZP,polgármester
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-10-16 20:57:11
Nem szeretnék ennek a szerencsétlennek a helyében lenni. Elég ciki lehet a város jó részének a megvető pillantása mellett létezni. Volt választása tisztességesen kijönni ebből a helyzetből, de komcsi voltából kifolyólag természetesen nem élt vele. Közröhej tárgyává , megvetett sehonnaivá degradálta magát, mert a hatalom mindenáron kellett neki. Most nem tud felemelt fejjel járni, összeröhögnek a háta mögött, és bármit is tesz, előbb-utóbb új választásra kerül sor. Ezekbe kódolva van a sunyiság, soha nem tudtak nyíltan, egyenes gerinccel küzdeni, mert úgy gondolják, nekik minden jár. Ennek az lesz a vége, hogy kiutálják a városból, szégyenszemre takarodhat más éghajlat alá. De megérdemli. Kíváncsian várom mi lesz ennek a történetnek a vége.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-16 12:51:27
Csak ismételni tudom a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállítás ide vonatkozó pontjait:
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
4.) pont: A kommunista szereti a pénzt, a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét, a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
5.) pont: A kommunista szeret nevet váltogatni, pártja nevét megváltoztatni, szocialista lenni, reform kommunistává válni, demokrata pózban tetszelegni, vezéreit ajnározni, „lefelé” taposni, önmagát dicsértetni, másokat befeketíteni és megalázni.
7.) pont: A kommunista szereti és elvárja a kritikát, kész az önkritikára, de sohasem felejti, hogy ki kritizálta, vagy ki kényszerítette önkritikára.
8.) pont: A kommunista megfelelő tudás híján is készen áll minden pozíció (funkció) betöltésére, még azokra is, amelyek kivételesen alapos szakmai felkészültséget igényelnek.
9.) pont: A kommunista az adott körülmények függvényében lehet: bátor, gyáva, tettre kész, önfeláldozó, visszahúzódó, megalkuvó, illegalitásba vonuló, elfogult, elfogulatlan és köpönyegforgató.
10.) pont: A kommunista soha nem kér bocsánatot senkitől és semmiért, jól tud konspirálni, ígérgetni, felejteni vagy feledtetni.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?