Blogolj!

Karácsonyi ígéretek – a betarthatatlanság vására


Lesz itt minden! Sőt! Minden IS! Az ingyenes tömegközlekedés a legkevesebb, mert az is lesz ám!

Fotó: MTI

Azokat a hangzatos, de semmitmondó gondolatokat hagyjuk is a fenébe, hogy Karácsony visszaviszi Budapestet Európába – értelmezhetetlen –, meg annak sincs lényegében semmi értelme, hogy átlátható, zöld és szolidáris lesz a város. Ezen az ember jóindulatúan mosolyog és gondolatban megsimogatja a főpolgármester buksiját. Azon is csak egy percig érdemes lamentálni, hogy

Karácsony Gergely ott lesz majd a pride felvonuláson, mert szerinte neki ott a helye. 

A lényeg: ingyen lesz a BKV! A 14 éven aluliak és az álláskeresők számára. Na most: ha nekem például van munkám, de váltani akarok, akkor én álláskereső vagyok? És az amúgy is veszteséges tömegközlekedést biztosan ki kell véreztetni? Tegyük hozzá, ez nem Karácsony ötlete, hanem Kálmán Olgáé, vagyis Gyurcsány Ferencé. 

Emlékszünk arra, hogy az ellenzék milyen hisztirohamot kapott a rezsiutalvány puszta létezésétől. Ehhez képest a jó

Karácsony 20 ezer forint fűtési támogatást ígért a nyugdíjasoknak.

Azt a mindenségit neki, milyen arcátlan!

Bejön majd a stadionstop is. Egészen addig, ameddig nem lesz minden kerületben CT! Hogy pont az Újpest maradt ki… Ja nem, mert az állami beruházás. Szóval megígért valamit, amiben benne van valami, amihez semmi köze, mert itt akkor épül stadion, amikor a kormány akarja. Uganakkor persze reméljük, hogy a főpolgármester legalább annyit tesz az egészségügy fejlesztéséért, mint a jelenlegi kormány és akkor meg is leszünk. 

A fővárosi cégeknél tilos lesz a túlóratörvény alkalmazása. Ez valami vicc? Megtilt a cégeknek egy törvényalkalmazást? Kabaré… Emellett megígérte, hogy a vállalkozásoknál ugyanannyit keresnek majd a nők, mint a férfiak. Legyen így. Bár megnézem azt a tulajdonost, aki hagyja, hogy a főpolgi beleszóljon a bérstratégiába. 

Aztán átvette Horváth Csaba ötletét a budapesti zöldterületek növelésével kapcsolatban és Tarlós István elgondolását is, ami Észak-Csepelre és a Ferencvárosba ígér parkokat. Még főkertészt is ígért a budapestieknek, ami mindenképpen jól hangzik. 

A hétvégére kivonná az autókat a rakpartról és szakterületéről, a parkolásról is van gondolata, vagyis egységesítené. 

Szóval sok, sok ígéret. Egy részükre nincs ráhatása. De megígérte. A szavazói meg nyilván számonkérik. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84583/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-16 12:32:33
Végtelenül sajnálom, hogy a pestiek hagyták ebek harmincadjára jutni gyönyörű fővárosunkat, de ők akarták, hát viseljék a következményeket is !!!
Nemrég olvastam valahol egy olyan idézetet, ami ha elhangzik az budapesti választás estéjén, az égvilágon senki sem lepődhetett volna meg. Pedig a két beszéd között eltelt száz esztendő !!!!!

" Szerettük, becéztük ezt a várost, amely az elmúlt időszakban a nemzet megrontója lett. Tetemre hívom itt, a Duna partján a magyar fővárost: ez a város megtagadta ezeréves múltját, ez a város sárba tiporta koronáját, nemzeti színeit, és vörös rongyokba öltözött. "
(Részlet Horthy Miklós 1919. november 16-án, a Gellért szálló előtt elmondott beszédéből)
Ugye, ugye !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?