Blogolj!

Karácsony Gergely bekezdett: támogatja az abortuszt!


Akkor ez el is kezdődött. Nem kellett sokat várni, hogy az értékrendek napvilágra kerüljenek. Karácsony Gergely azonnal elmondta, hogy támogatja az abortuszt.

A báb és a bábozók (Fotó: MTI)

Az ilyen szimbolikus ügyek szerencsére nem tartoznak a főpolgármester kompetenciája alá. A magam részéről azt viszont támogatom, hogy a főváros olyan prevenciós programokat vigyen, amelyek a nem kívánt terhességek megszakításához vezetnek

– nyilatkozta a vasarnap.hu-nak Karácsony Gergely a megválasztása után adott első interjúk egyikében. 

Ez több dolgot is jelent azonnal. Az egyik az csak a szokásos: Karácsony azt sem tudja, mit beszél, miközben egy világváros irányításába kezd majd. Ez egyben azt is jelenti majd, hogy körülveszik majd őt kiváló tanácsadók. Gyurcsány Ferenc és neje, Tóth Bertalan és népi zenekara, Schneider Tamás és bandája, biztos megy majd valaki észt osztai az LMP-ből is, de speciel onnan most egy meghatározó tag sem ugrik be. 

Szóval a báb a helyén van, a bábozók is felkészültek, így indulhat a városvezetés. Mindjárt ezzel az abortusz-programmal. Talán nincs is ilyen ötlete, csak annyira zavarbajött a kérdéstől, hogy nem tudott mit mondani, előállt ezzel a bődületes baromsággal. Éppen egyetlen súgó sem volt a közelben, kútfőből meg ez jött ki. Támogatni kell a nem kívánt terhességek megszakítását. 

Szép terv. Innen indulunk, de messze még a vége. Hosszú öt év lesz, sok minden van még ebben. Egyelőre azonban csak az abortusz támogatásáról van szó és tekintsük ezt egy amolyan zsinormértéknek. Ez az alap, amire épül majd az egész városvezetés. Tényleg lesz itt minden, mint a búcsúban, csak egy kicsit sem lesz szórakoztató ez az egész. 

Persze a többség akarata szent. Meg a magzati élet is. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84557/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-10-14 19:43:03
És pár nap múlva ismét összehúzza magát, mert a háttérből, a dohos mélyből előszivárognak a "támogatók", és benyújtják a számlát, amit rendeznie kell. Kezdődik a zuglói modell realizálása itt is, csak nem lesz szerencséje, mert Tarlós személyében avatott tanácsadója lesz Orbánnak.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-14 18:22:36
A kalmopirin-szintű - mindenre jó, de semmire sem használ - bájgúnár kihúzta magát, hogy kilátszódjon a "stoki" mögül, és ott folytatta, ahol szombat este még abbahagyta:
Újból ugatta a marhaságait.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?