Blogolj!

Két hülye, egy pár


Vannak olyan szakmák, amelyeknek képviselői jó ha mindenhol megtalálhatóak. Egy kiváló villanyszerelő vagy autószerelő sokszor jól jön. Szerencsére ők mindenhol ott vannak. Így van ezzel Gulyás Márton is. Ő is mindenhol ott van és megjelenik.

A kis körszakállas pernahajder otthon érzi magát a VII. kerületben – erről Hunvald György krumpliosztásán meggyőződhettünk -, de láttuk őt már a főváros több kerületében is. Sokat kóborol. Volt mikor „jó szakember” módjára falat festett, de leginkább kiabálni szeret. Ez nála úgy tűnik kényszeres.

Most éppen a Városháza előtt utánozta a sakált vagy a fába szorult férget. Mit keresett ott a VII. kerületi önjelölt Che Guevara? Hát a balhét.

Karácsony Gergelyék ugyanis azzal töltötték a vénasszonyok nyara miatt tökéletes időjárással megáldott szombatot, hogy a Városháza előtt parádéztak. Aztán elfoglalták. Bizony. A patkányügyi közgyűlésre bevonult a főváros legtöbb plakátján mosolygó Gergely, és a jelenlévő tüntetőket is behívta az épületbe. Hát persze, én is olyan helyre szervezem a házibulit, ami nem az enyém, de örülnék neki, ha az enyém lenne.

„Ha ez a város megváltozik, az ország is meg fog, ma elfoglaltuk a városházát, holnap el fogjuk a várost is”

 - zárta Karácsony Gergely az eseményt. Elfoglalni háborúban szokás. Kicsit vigyázhatna jobban is a szóhasználatra a kedves baloldali főpolgármester-jelölt. Mi inkább a szép csendes és békés Budapestet szeretjük.

Bár akinek Gulyás Márton a maga kis Sancho Panzája, attól túl sokat ne várjunk és ne is bízzunk rá semmit. Főleg ne a főváros vezetését. Mert a búsképű lovag erre kicsit sem alkalmas.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84528/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-14 18:30:23
Ez a megállapítás a főpolgármesteri cím - érdemtelen - elnyerése mellett is tökéletesen igaz !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?