Blogolj!

Süsü


Bodrogi Gyula új szerepet kapott: ő lett a balliberális szavazó. Nincs ezzel semmi gond, sőt! Nagyon is jó, hogy ez így van!

Nem itt kell megvitatni, hogy Bodrogi Gyula milyen színész és nem is én vagyok rá a legalkalmasabb. Csak azt látom, hogy Süsü most nagyot alkot: rá osztották a kampányban a balliberális szavazó szerepét. Mellékszerep, ami nem is csoda, mert korábban sem nagyon kapott igaz címszerepeket a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. 

Most az a dolga, hogy László Imre újbudai jelölt mellett telefonálgasson. Én mondjuk biztos hangosan felröhögnék, ha felhívna, hogy szavazzak arra a jelöltre, akit korábban azzal gyanúsítottak meg, hogy zaklatta a női beosztottját. Szóval a rendező – Gyurcsány Ferenc – odaültette az érdekes művészt László mellé és jól le is fényképezték őket együtt. 

Ezek az emberek – mármint a rendező és László Imre – szokták volt mondani, hogy ebben az országban nem érvényesülhet az, aki nem kormánypárti. Tudjuk, hogy ez nem igaz, de Bodrogi Gyula be is bizonyítja, hogy ez egy hazug állítás. Süsü hangja ugyanis 2003 óta a Nemzeti Színház tagja, vagyis még Alföldi Róbert vitte oda, de azóta is ott van. Sőt! Jelenleg is hét darabban látható, ezek közül egyet idén, kettőt tavaly mutattak be. Az Egri csillagokban láttam, de egy kicsit furcsán hozta Szulejmánt. 

Szóval a DK szimpatizánsa a nemzet színházának oszlopos tagja. Annak az intézménynek, amelynek a vezetését, éppen nem lehet megvádolni azzal, hogy balliberális. 

Szóval Süsü bizonyította, hogy itt olyan demokrácia van, mint a huzat. 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84444/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-10-12 19:25:30
Most jutott eszembe, hogy ezek ráadásul egymás között szavazgatnak, hogy ki legyen a következő. Legalább ezt vegyük ki a kezükből, ha már az ország népe tartja őket, akkor legyen beleszólásunk, hogy kit támogassanak a befizetett adónkból. Mint a Prima Primissima odaítélésénél.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-10-12 15:16:04
Eddigi életükben sem az eszéért szerettük ezeket a bodrogi-féléket, de ez a trottyos, töklámpa vénségére már tényleg teljesen meghülyült (kunhalmiul: meghűjjült) !!!!
Egyetértek Katával: tartsa el őket a saját - egyre fogyó - közönségük, ha tudja. Ha nem, akkor annyi !
Emellett még a kiemelt juttatásaikat el elvonnám, mert ezek a nyomott agyúak érdemtelenek rá !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-10-11 09:14:06
Ragyogó megfogalmazás, ahogy Kata megírta !! Ezek a bodrogi félék bizony alávaló, aljas , alja népség...Agyatlanok is egyben, mert mivel tudná indokolni ez a busmann, hogy az ország ellenségeivel bratyizik, mi jót tettek a maguk fajták az ország érdekében, mindenki érdekében ?? Bizony semmit..akkor meg --ha értelmes lenne ez a vén, droid ripacs ripacs --- fel tudná mérni a valós helyzetet. Ja , a Nemzetiben azért kezeljék az ország sztárjának, ne hagyják Őt megdögölni !! Férgek, kommenista csatorna patkányok.....
Válaszolok
kata 2019-10-10 21:20:08
Kisülhet a szeme a vén kecskének, molnár piroskával, almási évával, stb. egyetemben, mert ők nemzet ellenes színészek! Ha ennyire utálják a kormányt, akkor nem kellene felvenni a havi 630.000.-ft illetményt! Ezek a nemzet ellenes ripacsok, sírnak-rínak, hogy nincsenek megbecsülve, de luxus körülmények között élnek, halásznak, vadásznak, és meg vannak győződve, hogy kemény munkát végeznek. Ha egy szikrányi becsület lenne bennük, nem köpnének az asztalra, ahonnan enni kapnak. Én Orbán helyében magukra hagynám őket, tartsa el a nagyságos asszonyokat-és urakat a közönségük! Akkor lenne csak rívás! Én úgy gondolom, nem azért fizetek adót, hogy az efféle csepűrágókat eltartsam! Menjenek fizetésért az általuk gründolt pártokhoz! Én nem azért dolgozom, hogy ezek a semmirekellők semmi teljesítményért luxusban éljenek!! Hálátlan, gyalázatos aljanépek!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?