25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

Kispesti szocik drogpartija és lopott százmilliói


Múlt héten csütörtökön szivárgott ki Karácsony Gergely vallomása. E héten Botka László szegedi jóbarátjának nőveréséről hallhatunk hangfelvételt. Péntekre pedig egy igazi csemegét kaptunk. A HírTV videóján Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő látható, ahogy egy zacskónyi fehér port lenget a kezében, majd rendezget el maga előtt bankkártyával. És nem, nem a nagymama új kedvenc süteményéhez méri ki a sütőport.

A videón kívül hangfelvételek is készültek, a Hír Tv állítása szerint ezeken szintén Lackner hallható, amint azt mondja:

"Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában is azt mondják, ha nem keresel meg évente százmillió forintot, akkor hülye vagy. És az is igaz, hogy aki jól csinálja, az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, ahonnan külső vállalkozásokból jön valami."

Na de tovább is van, mondja még? Hát bizony mondja!

„Tavaly felvettünk 1,2 milliárd forintnyi hitelt, de úgy, hogy nekünk 2017-ről volt majdnem 800 millió forint tartalékunk. Ez mind Krinyón keresztül ment, senki nem sajnálta tőle.”

Krinyó minden bizonnyal Kránitz Krisztián, aki a kerület vagyonkezelőjének a vezetője. Ő szintén szocialista önkormányzati képviselő, bár idén már nem indították. Igaz többször is forrt körülötte a levegő, így talán érthető is, hogy kivették őt a kirakatból.

A felvételeken Gajda Péter szocialista polgármestert is dicsérik, szó szerint így:

„Ezt csinálta a Péter k***a okosan.”

Talán mondani sem kell, Lackner és Kránitz is a kerületvezető bizalmasa, együtt járnak síelni és heti rendszerességgel focizni.

Az meg ugye egyértelmű kinek a sleppjéhez tartoznak. A kispesti szocialisták is közös baloldali jelöltként indulnak a közelgő önkormányzati választáson. Gajda Péter 19. kerületi polgármester a Karácsony Gergely vezette ellenzéki tömörülés jelöltje.

Igazi szocialista vircsaft! Van itt minden. Drog, nők és ellopott milliók! Köszönjük szépen, nem kérünk belőle.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84303/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-06 12:36:02
Tegnapi hír, hogy az összes - un. ellenzéki - gittegylet vezetője a felvételt hitelességét "vitatja", és amellett mind azzal van elfoglalva: hogyan került nyilvánosságra a kép- és hanganyag.
Furcsány furkó ferkót kivéve az összes nagyeszű sündisznócska megszólalt az "ügyben", és egyfolytában (kunhalmiul: egyfójjtában) kételkednek a drágáim. Ferenc testvér meg hallgat, mint aki betojt (kunhalmiul: betóllyt) !!!!!
Magunk között szólva ez a két dolog már önmagában akkora ellentmondás, mint ide Rio de Janeiro, de most ezt hagyjuk !!!!
Magánvéleményem, ami nem csak kizárólag erre a konkrét ügyre vonatkozik:
Elkötelezett jobboldaliként mondom, hogy a dolgok ilyetén állásáért, az aberrált liberráltak elszemtelenedéséért, a nyíltan elkövetett - sokszor büntetlenül hagyott - törvénysértéseikért a háromszori kétharmados győzelem birtokában a FIDESZ-KDNP szövetség és a kormány is nagyban felelős lehet.
Véleményem szerint első perctől kezdve (2010 tavaszától) sokkal keményebben, szigorúbban kellett volna fellépni ezekkel a nyomorultakkal szemben, és akkor valószínűleg nem jutottunk volna el oda, hogy pl. az Országházban, vagy az MTVA székházban randalírozzanak ezek a semmirekellő vadbarmok !!!!!!!
Válaszolok
kata 2019-10-05 12:58:05
Ezért követnek el mindent, hogy a hatalomba visszatérjenek. Nem a települések, az emberek számítanak, hanem hozzáférés a pénzeszsákokhoz! A jobboldalon ezt már régen tudjuk, ezért tartjuk őket távol a hatalomtól. És a polgármesternek még volt képe azt mondani, hogy sem a hangját, sem a képét nem ismeri fel drága barátjáról. Ezt a pofátlanságot! Remélem teljes körű vizsgálat indul a díszes társaság ellen! Balra szavazó embertársaink elgondolkodhatnának végre, hogy megérdemlik-e ezek a rablók, hogy szavazataikkal segítik őket a szabad rablásban.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?