Blogolj!

Nőket ver Botka László személyes barátja és udvari beszállítója?


Előkerült egy hangfelvétel amelyen többször is megüti egyik női munkatársát a városi rendezvények - például a Polgármester Konyhája, a Borfesztivál, a Bortér, a Gyereknapi Piknik - közpénzből finanszírozott, rendkívül sok éve és sokat foglalkoztatott rendezvényszervezője, közreműködője, Szilágyi István, akivel személyes jó viszonyt ápol Botka László.

Szilágyi István

A májusban, a Borfesztivál előtt bántalmazott nő azt állítja, feketén foglalkoztatnak embereket a Tisza Expo Zrt.-nél, nem tartják be a munkavállalókkal kötött szerződéseket, túlóráztatják a dolgozókat és még ki sem fizetik őket.

Ezt tették szóvá mikor készült a hangfelvétel, és bejelentették, hogy felmondanak. Szilágyi ettől végül éktelen haragra gerjed és a felvétel végén jól hallhatóan többször is megüti a nőt, majd kijelenti, nem ez az első eset, hogy eljár a keze.

A hangfelvételen hallatszik, amint a bántalmazott nővel nemcsak a cégvezető üvöltözik minősíthetetlen hangnemben, hanem egy másik nő is. Ő Tanner Zsanett, a Tisza Expo irodavezetője, aki a felvétel alapján szépen végignézte, hogyan verik a kolléganőjét.

A hanganyag: hangfelvetel-megverte-kolleganojet-botka-laszlo-udvari-beszallitoja-.mp3

A felvétel hét közepén került elő, de – nem meglepő módon – Botka Lászlóék csak hallgatnak, mint az a bizonyos a fűben. Merthogy eddig semmilyen következménye nincs annak a szegedi önkormányzatnál, hogy egy városi cégnél közpénzen foglalkoztatott rendezvényszervező megverte egyik női kollégáját. Még csak el sem határolódnak, elítélő közleményt sem adott ki Botka László, és a szegedi önkormányzat! Pedig az nem úgy működik, hogy ha nem beszélünk róla, akkor nem is létezik.

Főleg azért lesz nehéz semmisnek tekinteni az esetet, mert ugye itt ez a fránya hangfelvétel.

Ma a szegedi jobboldallal, a Fidesszel szövetséges civil szervezetek női képviselői tartottak sajtótájékoztatót, akik mélyen elítélik, hogy ez büntetlenül megtörténhetett Szegeden és azt is, hogy ezt eltussolni igyekszik Botka László. Sőt: a bántalmazó azóta is városi megbízásokat kap, sok millióért!

– Érthetetlen, hogy Botka László az elmúlt napokban néma maradt, semmit nem kommunikált, úgy tesz, mintha semmi nem történt volna. Botka László ne védje ezt az embert, hanem ezt az embert távolítsák el a szegediek életéből. Ennek az embernek a cége nem alkalmas és nem méltó arra, hogy bármilyen együttműködést tartson fent a várossal

– közölte Bartók Csaba, a Fidesz szegedi elnöke, aki szerint eljött az idő, hogy felszámolják a baloldali politikai maffiát Szegeden.

A Szegedi Törvényszék tájékoztatása szerint az ügyben a Szegedi Járásbíróságon 2019. szeptember 19. napján úgynevezett magánvádas eljárás indult, melynek keretében a bíróság 2019. november 07. napjának 8 óra 45 percére személyes meghallgatást tűzött ki.

Forrás, fotók: szegedma.hu 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84288/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-10-06 12:50:38
Így igaz !
Egyébiránt: csak egy idézet a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
9.) pont: A kommunista az adott körülmények függvényében lehet: bátor, gyáva, tettre kész, önfeláldozó, visszahúzódó, megalkuvó, illegalitásba vonuló, elfogult, elfogulatlan és köpönyegforgató.
10.) pont: A kommunista soha nem kér bocsánatot senkitől és semmiért, jól tud konspirálni, ígérgetni, felejteni vagy feledtetni.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
És - mily meglepő - "ro-botka" efftárs hallgat, mint aki betojt (kunhalmiul: betóllyt) a gatyájába !!!!
Válaszolok
kata 2019-10-04 19:28:38
Emlékszünk a vak komondor esetére? Az álszent ballibsik visítottak, mint a patkány, hogy Balogh József azonnal mondjon le! Nem sül le a bőr a képükről? Kezd már elegünk lenni abból, hogy nekik mindent szabad, amit elkövetnek bagatell, meg sem kell említeni. Remélem, már nagyon rezeg a léc, és 13-án végleg leverik!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?