Blogolj!

Nem csak tévedni, hazudni is tud a főpolgármester-jelölt


Idén sokkal korábban jött a Karácsony. A szent ünnep még két és fél hónapnyira van, de a karácsony szócska mégis hetek óta ordít ránk az újságokból és a képernyőkről. Ez a drága ember már számtalan módon bebizonyította alkalmatlanságát. Minden téren.

Fotó: Csepel.info

Most éppen azzal, hogy 500 ezer forintot fizethet Karácsony Gergely, mert megsértette a választási törvényt. A csepeli választási bizottság megállapította, hogy Karácsony Gergely valamint az MSZP megsértették a választás tisztaságát és a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvét.

A macska bajszát! Reméljük tudja mi az, hogy mit sértett meg. Elvégre egy törvény azért bonyolultabb mint a földrajz. Amivel ugye ez a kezdő helytörténész hadilábon áll. Ezért segítünk neki, mivel a Csepel-sziget elnevezés félrevezető lehet. Még a végén valahol a tengeren kezdi el keresni. Elvégre sziget.

Szóval ez egy olyan sziget, amin például Budapest XXI. kerülete is megtalálható. Hossza 48 km, szélessége 6–8 km, területe 257 km². A sziget részben Budapesthez, részben pedig Pest megyéhez tartozik. A budapesti rész a sziget területének 10%-a, viszont a budapesti rész lakossága majdnem a sziget lakosságának felét teszi ki. Képet is mutatunk róla:

Forrás: Wikipedia

Ezen túl is lennénk. Most akkor ugorjunk a törvénysértés részhez.

Az indoklás szerint Karácsony Gergely mint felelős szerkesztő és kiadó - valamint az MSZP, mint kiadó - a Szigeti Szemle című csepeli kiadványukban Erdősi Éva polgármester-jelöltet úgy mutatták be, hogy azzal félrevezették, becsapták a választópolgárokat. Erdősi Éva és a csepeli ellenzéki pártok egyébként a büntetés ellenére továbbra is, azaz folytatólagosan elkövetik a választási törvény megsértését, mivel internetes megjelenéseikben a büntetések és a tiltások ellenére félrevezetik a választókat.

Tehát becsapnak mindenkit. Kicsit hazudoznak. Pedig az csúnya dolog. Szerintem kerítsünk ennek a fiúnak földrajz szakos tanárt, jogtanácsost, és illemtanárt. Aztán remélhetőleg kell majd neki egy váll is, amin kisírhatja magát az önkormányzati választások után. Szurkoljunk, hogy így legyen. Mert ha ezek után főpolgármester lesz, akkor komoly bajban leszünk.

Forrás: Csepel.info

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84256/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-04 17:23:46
Emlékeztetőül a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
2.) pont: A kommunista az adott helyzet függvényében: tiszteli, segíti, besúgja, megtagadja, felakasztja, megkínozza, vagy kitaszítja elvtársait (azok családtagjait, barátait, munkatársait).
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
Valamint:
5.) pont: A kommunista szeret nevet váltogatni, pártja nevét megváltoztatni, szocialista lenni, reform kommunistává válni, demokrata pózban tetszelegni, vezéreit ajnározni, „lefelé” taposni, önmagát dicsértetni, másokat befeketíteni és megalázni.
Magyarázzak még bármit is ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?