Blogolj!

Ilyen nincs! Van még egy Karácsony Gergely!


Azt hittem nincs még egy olyan peches ember, mint a tornász Berki Krisztián. Az UTE olimpiai bajnoka egy ország kedvence. És van a másik… De ez semmi! Karácsony Gergelyből is van még egy. És tovább is van!

Szegény Karácsony Gergely színművész. A Spirit Színházban lép fel rendszeresen. A fiatal előadó játszik a Karamazov fivérekben, a Velencei kalmár premierén is ott lesz a színpadon és a 152 lépés Auschwitz felé című darabban is meghatározó szerepe van. 

És az Agyatlan karácsony című előadásban. Nem láttam a darabot, de talán nem címszerep. Mert, ha az lenne, akkor nyilván a másik Karácsony Gergelyre osztották volna. 

Állítólag ez a Karácsony Gergely, már a rendes – a színész –, tehetséges a választott hivatásában. Talán nem is akar a Nemzeti Színház igazgatója lenni, de vélhetően még erre is több esélye lenne, mint a másik Karácsony Gergelynek – a lúzernek – a főpolgármesteri posztra. 

Megnéztem: Puzsér Róbert csak egy van a legnagyobb közösségi oldalon. Mondjuk ez nem csoda. És Thürmer Gyula is páratlan. 

Nekünk csak Berkiből és Karácsonyból van kettő. Pedig egy bőven elég lenne. Egy olimpiai bajnok és egy színész. Kár volt ezt tovább ragozni. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84206/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
haereticus 2019-10-03 10:02:53
Na itt is a yolokauszt... Ezek a belpestiek nem tudnak meglenni a napi adagjuk nélkül.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?