Blogolj!

Karácsony Gergely tényleg hülyékkel van körülvéve…


Nem lehet könnyű a baloldal lúzer jelöltjének Karácsony Gergelynek, mert úgy tűnik tényleg félkegyelműekkel van körülvéve.

Nem elég ennek a szegény zuglói parkolóőrnek, hogy újabb hangfelvétel került ki róla, amelyen telibeveri az MSZP-t. Nem elég a XIV. kerületi Kittenbergernek, hogy Csepelt Észak-Pestre, a Nemzeti Múzeumot meg Zuglóba képzeli, totális alkalmatlanságát bizonygatva. Még vannak neki úgymond elvtársai is, akik még mélyebbre húzzák őt a mocsárba. 

És van ugye a nulla százalékon álló Párbeszéd nevű pártnak egy társelnőke, nevezett Szabó Tímea asszony, aki most még nagyobb bajba hozta Karácsony Gergelyt. Tudjuk ugye, hogy ennek, a lényegében támogatottság nélkül létező pártnak, csak azért lehet parlamenti frakciója – így aztán pénze –, mert az MSZP olyan rendes volt, hogy ezt fondorlatos módon, a választási szövetségért cserébe lehetővé tette. Azzal is tisztában vagyunk, hogy Karácsony csak azért lehet a baloldali összeomlás főpolgármester-jelöltje, mert szerencsétlen baloldali törpemozgalmak nem tudtak egy épkézláb jelöltet összerakni, így aztán a szocik jófejségének köszönhetően ismét a feláldozhatók élére állhatott Karácsony. Hogy aztán az éhezők viadalában aratott sikert követően kiderüljön, hogy a Párbeszéd nevű nullában intézményesítve szapulják az MSZP-t…

Ezt onnan tudjuk, hogy Szabó Tímea elmondta egy sajtótájékoztatón, a legújabb hangfelvételt a Párbeszéd elnökségi ülésén elhangzottakból ollózták össze. Ó, ha hallgattál volna…!

Akkor elvitte volna a balhét KariGeri, de így már tudjuk, hogy ezek a hálátlan dögök utálják az MSZP-t (mondjuk ebben van logika) és ezt a zászlóshajóval, vagyis a főpolgármester-jelölttel mondatták el a grémiumban. Bekérdeztek neki, ez a szerencsétlen meg válaszolt, aztán kiszivárgott a beszélgetés az elnökségi tanácskozásokról – vajon hogyan és kitől? – és most áll a bál. 

Ahogy elemeztük ezt a hangfelvételt, többen, többször, egymástól függetlenül meghallgattuk (…), a Párbeszéd elnökségének a tagjai ismerték fel azt, hogy hol és mikor készültek ezek a felvételek

– mondta ez a nagyszerű politikusnő.

Szabó Tímea azt bizonyította be, hogy a Párbeszéden belül gyűlölik az MSZP-t, azt a pártot, aminek az ő semmi mozgalmuk az életét köszönheti. Szegény Karácsonynak nem elég, hogy egy igazi lúzer, még hülyék is veszik körül. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84105/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-30 18:35:54
Távol álljon tőlem, hogy ezt a bájgúnár - minden feladatra tökéletesen alkalmatlan - gerikét mentegessem, csupán leírom az ősi, népi bölcsességet:
• Ha a munkatársad hülye, az az ő problémája, de ha közvetlenül vele együtt kell dolgoznod, akkor az már a tiéd is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?