Blogolj!

Így csinálta ki az MSZP Karácsony Gergelyt


Nem való ez neki, már egyre biztosabb. Nem egy politikus alkat. De nagyon nem. És az a helyzet, hogy innen nézve úgy szivatják a haverjai, hogy az valami döbbenetes. Emlékszünk. Amikor tavaly listavezető lett, akkor azonnal kikerült egy felvétel, amint azt mondja, hogy „f@szságot” vállalt el. Azt…

Azt a hanganyagot nem egy ellensége készítette, hanem egy cimborája. Barátok közt beszélgetett és mondta el, amit mindenki tudott. Elvállalta, mert nyilván nem volt más választása, valamiért igent kellett mondania. Azt nem hiszem, hogy ilyen hülye, hiú lenne, mert önmagában nem egy nagy kaland, ha valaki elvállal egy feladatot, amivel biztosan elbukik. Pláne, ha a bizalmasai is hátbatámadják. 

Emlékszem még a tavaly április 8-i ámokfutására, amikor a magas részvételtől megrészegült és azt hitte mindenki rá szavazott és a fene nagy heveskedésben azonnal odaszólt Áder Jánosnak, hogy fel ne merje kérni kormányalakításra Orbán Viktort, ha a Fidesz nem szerez többséget. Szerzett, de nagyot… Azt hittük ezzel vége, de nem, mert maradt és újabb lista élére állt.

Most éppen – már csak? – a fővárost akarja vezetni és egy haverja megint kitolt vele. Nem kicsit, nagyon – hogy egy klasszikus citáljunk ide. Hallgatjuk a felvételt, ahogy nyilván a pártházban is. Ezen úgy csalják csapdába, mint a legnagyobb kérdezőbiztosok. Ráadásul a faggatózó pontosan tudja, hogy mit kell felvetni, mert tisztában van azzal is, hogy miket fog Karácsony válaszolni. Úgy húzták csőbe, mint egy igazi lúzert. És ment bele a csőbe, egyre mélyebben, mert nem politikus. 

Értjük. Utálja az MSZP-t. Nem csodálom, így van ezzel az ország jelentős része. Ne legyen kétsége senkinek: a szocik sem szeretik, de ez mind semmi, mert van még ebben csavar.

A helyzet az, hogy gyűlölik az LMP-sek, akiket korábban otthagyott, lenézik a momentumosok, utálják a jobbikosok és minimum ferde szemmel néznek rá a DK-sok is. Miért? Azért, mert az MSZP élére állt.

A szocikat ez azért bántja Karácsony puszta léte, mert a nulla százalékos Párbeszéd nevében vezeti a párt második kampányát. A többieket meg azért, mert felvállalta a felvállalhatatlant: az állampárt jogutódjának lett az arca már másodszor. Ki az a marha, aki ezt felvállalja? Másként: aki ezt felvállalja, azt gyűlöli minden demokrata, még a ballib is. 

Nem gondolom, hogy hataloméhes, de azt hiszem nem valami okos. Előbb elhitették vele, hogy lehet sansza Orbán Viktor ellen – semmi esélye sem volt. Most meg azt mondta valaki, hogy Tarlós Istvánnal szemben lehet esélye. Úgy tűnik megint átverte valaki. 

Szóval a helyzet az, hogy folyton szivatják Karácsonyt. Azzal, hogy meggyőzik a feláldozhatók vezetésére és aztán meg azzal, hogy folyamatosan kellemetlen helyzetbe hozzák. Nem való ez neki, mert vélhetően ehhez gyenge. És azt ne felejtsük el, hogy balról csinálták ki. Nekiesett a teljes ballib sajtó, Rónai Egon úgy szorongatta az ATV-ben, hogy hirtelen azt hittem Kósa Lajossal beszélget. 

De nem. Ő a baloldal főpolgármester-jelöltjével készített interjút. Látszott, hogy Karácsonyt elengedték. Nem kell már, mert olyanokat mondott egy állítólagos haverjának, ami még a baloldalon is kiverte a biztosítékot.

Kicsinálták. A kommunisták. Ilyenek ezek. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83991/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-09-27 17:11:35
Tökéletesen igaza van! Ez a szegény ember megittasult a hatalomvágytól, elhitte magáról, hogy Orbán és Tarlós kihívója lehet. Sőt, meg volt róla győződve. Hallgatott azokra, akiktől a legtávolabb kellett volna tartani magát. Összegyurcsányozta, maszopozta magát, más nem lehetett a végeredmény. Maga szaladt bele a pofonfába, és csak magát okolhatja. Megérdemli, túl sokat akart rövid idő alatt, ráadásul jócskán túlértékelte a képességeit.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-27 15:04:53
Nem kellett nagyon "kicsinálni" ezt a minden feladatra teljesen alkalmatlan, tök(él)etlen bájgúnárt (kunhalmiul: bállygúnárt), mert kicsinálta ő saját magát a sorozatos ökörségeivel.
Hogy ebben erősen közrejátszott a többi gittegylet - élen az MSZ(M)P-vel - is, azt én sem vitatom, mert ahogyan a cikk szerzője írja az utolsó tőmondatában: >>>>> ILYENEK EZEK !!!!
Ez a kétbalkezes semmirekellő nemhogy egy országot, egy fővárost, azon belül egy kerületet nem tud elvezetni, de meggondolandó, hogy bárki rá merjen bízni egyetlenegy bakkecskét is, mert annak vezetgetésével is simán kudarcot vallana !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?