Blogolj!

Greta és az ő sátáni szülei


Itt van ez a lány, aki Asperger-szindrómás, azaz az autizmus egyik speciális változatában „szenved”. Tehát lényegében autista. De szögezzük le, nem szellemi fogyatékos. Ráadásul az aspergeres betegeknek nem okoz gondot a szemkontaktus, sem a kommunikáció. Míg ez az autizmus többi esetében bizony így van. Sőt, időnként erős késztetést éreznek hosszú monológok előadására kedvenc témájukban. Még akkor is, ha amúgy senkit nem érdekel amit mondanak. Mert egy aspergeres nem képes értelmezni ezeket a szociálisan bevett jelzéseket.

Viszont mindegyikük számára van egy téma, ami már-már beteges módon kitölti az életüket. Azt hiszem Greta már megmutatta mi az ő TÉMÁJA.

Amit még nagyon fontos tudnunk. Az aspergeres pontosan ugyanolyan érzelmi világgal rendelkezik, mint egy átlag autista. Ebben viszont hasonlítanak. Tehát alapállapotban nem képesek a klasszikus emberi érzelmekre. Tanulniuk kell őket.

De alapállapotban, fejlesztő kezelések nélkül az aspergeresek nem aggódnak semmiért és senkiért, valamint nem hatódnak meg semmitől. Egyetlen őszinte érzelmi reakciójuk van csupán, a hisztérikus dühroham. De mint mondottam nem szellemi fogyatékosok, sőt, legtöbbjük az átlagnál kicsit magasabb intelligenciával rendelkezik. Tehát taníthatóak és fejleszthetőek.

És itt jön elő a szülők felelőssége. Mert ügyesen megtanították ennek a pici lánynak, hogy mikor mosolyogjon, mikor könnyezzen, mire hogyan reagáljon. Ehhez értenek, hiszen előadóművészek. Most azt hagyjuk, hogy egy vásári komédiásról és egy lepukkant sokadosztályú operaénekesről van szó. De felismerték, hogy mekkora pénzt szakíthatnak kihasználva a gyereküket. Eddig alsó hangon cirka 300 millió forintnyit.

És a két gyáva sz@r kitette a gyerekét a világ szeme elé: oda lőjetek! Miközben arcukon ott a sátáni vigyor, hisz a pénz ömlik. A gyereküket a világ egy része, kigúnyolja és kineveti. Mondjuk így. 

Megéri ez? A liberális szülőknek igen. Nekik ez belefér. How dare you?

Ebben a családban nem a gyerek az igazi beteg.

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/84011/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Matteo válasza: haereticus bejegyzésére 2019-10-06 21:27:29
A klímaváltozás valós jelenség, azt nem lehet halogatni. Mindenki tudja, hogy a szén-dioxid elnyeli a hőt, visszaveri, benn tartja a napsugarakat a föld légkörében. Egyszerű kísérlettel be lehet ezt bizonyítani, be kell menni egy hőmérővel a városba, aztán le kell menni vidékre, ahol kevesebb az autó. Jelentős különbséget lehet tapasztalni....
Válaszolok
Matteo válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-10-06 21:19:50
Neem..... azért találták ki, hogy kihasználják, hogy ne is vegyük figyelembe őt, ne kezdjünk el aggódni a klímaváltozás miatt, megmaradjon a 100% os egyetértésetek a kormánnyal..... mert ugye ők halogatják a klímaváltozással kapcsolatos döntéseket. Te kire hallgatsz jobban? A tudósokra, vagy Orbánra, aki egyetlenegy hozzá nem értő emberre nem hivatkozik? Mert hát valljuk be, az csak egy mese, hogy az összes tudóst lefizették, hogy hazudjanak az emberek kárára. A pénz sem minden.... főleg ha azt vesszük alapul, hogy ők is ugyanolyan normális emberek, mint ti....
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-29 11:01:29
Én a magam részéről szeretnék egyetlenegyszer annak a vadbaromnak a szemébe nézni, aki ezt a mocskosságot képes volt kitalálni, és ezt a szerencsétlen, beteg kislányt az aljas terveihez felhasználni.
És ha már előttem állna ez a állat (merthogy nem ember, az biztos!!!!!), akkor úgy vágnám pofán, hogy a fal adná a másikat !!!
Válaszolok
haereticus 2019-09-28 14:43:36
Egyre több eset kerül napvilágra, amelyből az látszik, hogy Gretanak nincs egy önálló gondolata sem. Ez a betegségéből is fakad. Ha sorospatkány bolhái, akik körülötte vannak állandóan, nem tanítják be, akkor elnémul. Egyszerű kérdést sem tud megválaszolni:
https://youtu.be/ZyY8yarwI5g?t=1h4m
https://youtu.be/_5_ZvHatBVY
https://youtu.be/0bwLt_5t73g
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?