Blogolj!

Trócsányi László ügye nem fekete, vagy fehér?


Nem szavazta meg az EP Jogi Bizottsága Trócsányi László meghallgatását, mert a testület tagjai összeférhetetlenséget állapítottak meg. Ez elég egyérteműnek tűnik, de a szavazati arány azért felvet kérdéseket.

A bizottságban huszonkét kiváló európai fő üldögélt. Közülül ketten tartózkodtak, kilencen elfogadták a magyar jelöltet, tizenegyen pedig elutasították. Na most ilyen nincs! Egy összeférhetetlenségi ügynek egyértelműnek kell lennie, az bizony fekete, vagy fehér. Nincs szürke és annak árnyalatai. Ezt ugyanis dokumentumokkal, bizonyítékokkal kell alátámasztani. 

Valaki esetében vagy van összeférhetetlenség, vagy nincs. De ez a 11-9-2 azt mutatja, hogy itt valami nagyon megosztotta a zárt ülésen szavazókat. Ugye azt mondják, hogy a volt igazságügyi miniszter ügyvédi irodája állami megrendelést kapott 2018-ban. Tételezzük fel, hogy ez igaz, akkor összeférhetetlen és nincs, nem lehet kilenc támogató szavazat. Nézzük onnan, hogy ez az állítás nem igaz, akkor nincs 11 ellenszavazat. A két tartózkodást most hagyjuk. 

Értjük mindannyian ezt a logikát. Illetve logikátlanságot. 

Itt valami nem stimmel, ez így teljesen követhetetlen. Vagy az EP jogi bizottságának tagjaival van valami baj, vagy pedig itt valami egészen fura dolog történt. Az ember hajlamos elfogadni azt az érvelést, hogy itt politikai döntés született. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83981/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-29 11:40:21
Remélem, hogy a Trócsányi rövid úton beperli ezt a gyökér furcsánynét, akiről időközben már az is kiderült, hogy egy külön, négyoldalas levélben rágalmazta meg a volt igazságügyi minisztert, csak azért, hogy az aljas célját valahogy elérje !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?