Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Karácsony Gergely: „Ha visszamegyek Zuglóba elásnak”


Kész, vége, ennyi. Karácsony Gergely főpolgármesteri nyűglődésére immár nincsenek szavak. Leginkább abba kellene neki hagynia ezt az egészet, mert ez nem megy. Nagyon nem. Most éppen egy hangfelvétel szivárgott ki, amelyen ő beszélget. Nem is akármiket.

Az ember komolyan elkezdi sajnálni a Párbeszéd előretolt ékét, mert úgy néz ki, hogy ez az egész nagyon nem nekivaló. Bénázik a térképpel (Csepel – Észak-Pest, Nemzeti Múzeum – Városliget), nyekeg-nyökög a sajtótájékoztatókon, nem zavarja a parlamenti nácizmus és még sorolhatnánk. Nincs vele semmi gond, de tényleg nincs. Nem dobálja a repülőt, nem játszik kézigránáttal, meg semmi ilyesmi. Egyszerűen nem neki való ez az egész főpolgármesteresdi és talán ez a politika sem. 

Most kiszivárgott egy vele folytatott beszélgetés – emlékezzünk rá, már korábban is előkerült egy hangfelvétel róla („Mi a f@szért hagytam magam rábeszéni erre a miniszterelnök-jelöltségre?”). Karácsony Gergely egy igazi lúzer. Nem egy hétköznapi, egy vasárnapi lúzer. Most kijött ugye ez az újabb hanganyag, amiben nem trágár, de az MSZP-t megküldi újra és újra. 

Persze nem csoda, hiszen állítása szerint Tóth Csaba a szocik országgyűlési képviselője többször is megfenyegette. Azt nem részletezi, hogy mivel és miként. De azt elmondja például a zuglói polgármester jelöltről, hogy Horváth Csaba azért jó induló, mert tudja, hogy mi az amiért nem kell börtönbe menni, de fontos a szerepe, mert ha ő nem lenne, akkor a szocik szétlopnának mindent a kerületben. 

Nem nagy minőség, de éremes meghallgatni. Ismét lebukott a lúzer…

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83973/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-26 17:48:16
Megnyugszik a beteg, ellazul, és csak a kezemet figyeli !!!! Világos, hisztis karigeri ?!
Csak mondom: HA NEM MÉGY VISSZA ZUGLÓBA, AKKOR IS ELÁSNAK >>>>>> JÓ MÉLYRE !!!!
(kunhalmiul: lyo méjjre !!!!!)
Válaszolok
kata 2019-09-26 16:05:51
A cikk címére reagálva: az tuti!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?