Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Egyre szórakoztatóbb a kampány: előkerültek a nyuszik is


Sok mindenre számíthattunk az önkormányzati kampányban, de ez egyre szórakoztatóbb.

Nézzük mi történt eddig. Bebizonyosodott, hogy Karácsony Gergelynek fogalma nincs arról arról a városról, amelynek a vezetője akar lenni. Csepel északra, a Nemzeti Múzeum a Városligetbe került. Az első nagy kültéri performansz az volt, amikor Tarlós István főpolgármester visszatrollkodta Tordai Bencét és egy megafonnal lekiabálta az ellenzéki főbohóc fejét egy sajtótájékoztató előtt. Egy ország nevetett az ellenzéki politikuson, aki olyan zavart lett, mint az a bizonyos kezdő a gőzfürdőben. Aztán Karácson Gergely se nagyon tudta hol van, amikor a sajtótájékoztatója közben megállt mellette egy furgon, amiből a híres cirkuszi zene szólt, amire a bohócok szoktak bevonulni. 

És most előkerültek a nyulak. 

Három nyúlnak álcázott valaki jelent meg Tarlós István rendezvényén arra utalva, hogy a főpolgármester nem hajlandó vitába szállni Karácsony Gergellyel (sem). Szerintük ez gyávaság. Hogy miről beszélgetne a Párbeszéd mindenre is alkalmatlan jelöltje azt nem tudni, de biztos nem földrajz versenyre hívná ki a regnáló városvezetőt. 

Kabaré az egész. 

Ehhez már csak szolíd adalék, hogy közben jönnek a tarthatatlan ígéretek ellenzéki oldalról az ingyenes tömegközlekedésről és társairól.

Vicc az egész. Vége lehetne már. Jelenleg úgy tűnik, nem kérdés, hogy a fővárosban Tarlós István marad. Még akkor is, ha szaporodnak majd a nyulak. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83969/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-27 15:15:15
Szerintem az ökör jelmez sokkal jobban állt volna ezeknek az agyamenteknek, ráadásul az híven tükrözte volna a szellemi szintjüket is !!!! >>>>> A BÁNYÁSZBÉKA S.....GE ALATT EGY BŐ ARASSZAL !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?