Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 16, 31, 58, 75, 77. Nyeremények: 4 találatos szelvény 35 darab, nyereményük egyenként 2.496.635 forint; 3 találatos szelvény 3.839 darab, nyereményük egyenként 23.670 forint; 2 találatos szelvény 115.117 darab, nyereményük egyenként 2.095 forint. Joker: 858656
Blogolj!

A románok Zsóri Dánielt is ellopnák tőlünk


Román lapok szerint egy román játékos nyerte a Puskás-díjat. Szerintünk meg Zsóri Dániel.

Kezdjük a lényeggel, a többi csak duma:

Óriási megtiszteltetés, hogy a legnagyobb magyar futballistáról elnevezett díjat első magyarként át tudom venni

– mondta a bejelentés után Zsóri Dániel. Tette mindezt ékes magyar nyelven. 

Erre jönnek a románok, jelesül a Gazetta Sporturiol és azt írja, hogy egy román játékos nyerte a Puskás-díjat. 

Nincs is jobb a román kisebbségi komplexusnál. Főleg akkor, amikor ilyen röhejes formában jelenik meg. Zsóri Dániel valóban román felségterületen született, egészen pontosan Nagyváradon, ami ugye egy kicsit sem román város, hanem eléggé magyar – illetve pont nem eléggé, de ez most nem tartozik ide, mert hivatalosan a város nem tartozik ide. 

Szóval Zsóri Dániel megkapja a díjat, bejelenti, hogy első magyarként kapta meg az elismerést erre jönnek a románok és lerománozzák a játékost. Félretéve, hogy ennél nagyobb sértés nem nagyon van, érthetetlen is. Zsóri Dániel olyan magyar, mint a huszonegy, még akkor is, ha államilag Romániában született. 

Mondjuk megszoktuk már ezt az egészet. A románok mindent el akarnak venni tőlünk. Mátyás királyt, Erdélyt, most meg éppen Zsóri Dánielt. Nagyon rossz lehet nekik, hiszen a király magyar, Erdély is az és Zsóri Dániel is.  

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83918/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-24 16:37:31
Nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen - akár évszázadokra visszamenőleg vizsgálva - a románoknál aljasabb nép - különös tekintettel a mocskos felső vezetőikre - nem létezik a Földön !!!
Ha már igazi, jó szívvel hirdethető múltjuk nem volt, ma sincs, és nem is lesz, hát lopnak !!!
Mindent lopnak !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?