Blogolj!

A Facebook Gulyás Mártonéknak engedi a zsidózást


Gulyás Márton éhes. Más magyarázat nincs arra, miért csinál akkora patáliát Hunvald György krumpli-és hagymaosztásán. Illetve van. GM-nek ez a lételeme. Ő nem fotoszintetizál. Ő kérdez és mond. Hülyeségeket. Neki ez a szakmája. Mondanánk, hogy jól áll neki, de ez a csipogva-hadarós stílus senkinek nem áll jól.

De legalább nem sértődős. Mert csúnyán lezsidózzák. (Van akinek ezt is lehet a Facebookon.) De lepereg róla. Neki akkor is kell a krumpli és a hagyma. Pedig az még egy jó gulyáshoz is kevés.

De legalább ismét meggyőződhettünk róla, Mártonnak mindenki csípi a szemét, aki nem ő. De most ismét elégedetten hátra dőlhet. Van krumplija, van hagymája, és Hunvald Györgyös szórólapja. És garantálom, hogy a hagyma is csípni fogja a szemét. Már csak azért is, mert Hunvald Györgytől kapta.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83881/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-09-23 20:06:42
Ezt a ritka undorító pofájú torzszülött ingyenélő provokátort már régen hókon kellett volna vágni egy erre az alkalomra tartott szívlapáttal! Ritka türelmük van azoknak, akik szembe kerülnek ezzel az elcseszett véglénnyel. Én biztosan nem tudnám megállni, hogy jól pofán ne vágjam ezt a férget.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?