Blogolj!

Ellenzéki jelöltek: ezek egyre viccesebbek!


És még van, aki azt mondja, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelöltek nem bohócok. De. Azok.

Fotó: MTI

Csak a ma reggel: Puzsér Róbert feljelentette Berki Krisztián, amire válaszként utóbbi beperelte az előbbit – kétszer!!! –, miközben Karácsony Gergely nem ment be péntek reggel az M1 műsorába, mert megtudta, hogy Berki Krisztián is ott lesz. 

Na most ez nálunk annak idején úgy volt, hogy amikor Zoli elvette a kisautómat, akkor én is elvettem az övét, miközben Attila nem állt szóba velem többet, mert ő Zolival volt jóban. 

Az első eset ugye véresen komoly, hiszen a főváros vezetéséről van szó, utóbbi pedig egy óvodai emlék, de azért a párhuzamot nem nehéz találni. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a Berki–Karácsony–Puzsér kis-, középső-, vagy nagycsoportos a bohócképző óvodában. Mert, hogy bohócok és dedósok az egészen biztos. Ez kérem annyira fix, minthogy a seggberúgás kellemetlen. 

Amúgy Berki, aki szép ügyesen besétált a tévébe és azt is elpanaszolta, hogy Puzsér Róbert nem köszönt neki, amikor összefutottak a stúdió előtt. A paraszt! No, de térjünk át a kampányra!

Vagyok én és a többiek

– mondta Berki, aki nem sokkal a hangzatos kijelentés elhangzása előtt kikérte magának, hogy ő nem egy százalékon áll. KETTŐ! Az igen! Mondjuk lényegében százszázalékos javulás és nehéz tartani, mert ha háromra felugrik a népszerűsége, akkor az csak 50 százalékos előrelépés lesz ám. 

Szóval van Berki és a többiek. És a jó herevasaltnak van ám programja is. Az első napra! Átveszi Tarlós Istvántól a hivatalt. Ennél több konkrétum azért nem hangzott el, de azért befutott egy olyan mondat, amely szerint utolsókból lesznek az elsők. Az nem derült ki, hogy mi lesz a bohócokból. Gyaníthatóan főpolgármester nem. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83793/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-20 17:14:37
Ezek nem bohócok, hanem tőrőlmetszett hülyék (kunhalmiul: hűjjék) !!!
A bohócok ugyanis kiemelt szereplői, szakemberei voltak, és most is azok a mindenkori cirkuszvilágnak.
Ezek a húgyagyúak meg ?! Inkább hagyjuk !!!
Azért az aberrált liberráltakkal kapcsolatos, nemrég hallott szöveg még idevág:
• Gróf Széchenyi István először csinált valamit, és csak azután bolondult meg, ti pedig…..?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?