Blogolj!

Karácsony újabb öngólja: Budapesten keresi a felcsúti stadiont


A nemzet földrajztudósa nem először kavarodik meg a kampányban. És bizonyára nem is utoljára.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Karácsony Gergelynek, a magyar politikai élet legnagyobb kaméleonjának még stadionstopot hirdetnie sem sikerült úgy normálisan. Tudják, arról a pártszédelgőről van szó, aki mindig (nagyon, de nagyon) valami akar lenni, úgy évente mindig valami más. Most éppen Budapest főpolgármesteri széke után ácsingózik.

Az alkalmatlanság mintapéldánya (Tarlós István főpolgármester után szabadon: „hazudós, tutyimutyi, tétova, mamakedvence”) Karigeri a fővárosért folytatott heves rohamában már számot adott földrajzi ismereteinek hiányosságáról, valamint kulturális képzetlenségéről is. Jól kiröhögtette magát, miután Észak-Pesten kereste Csepelt, a laza 180 éve a Múzeum körúton lévő Nemzeti Múzeumot pedig a Városligetben vadászta. (E helyütt is eláruljuk: hiába.)

Az ajtónak futás magyar bajnoka, Kunhalmi Ágnes által csak Geriszonnak becézgetett antisportembernek most egyszerre gyűlt meg a baja a focival és a földrajzzal. Karigeri megint elrúgta a pöttyöst, amennyiben egészen kókler módon csapott a lecsóba a Budapestre álmodott stadionstoppal.

Arról ne is beszéljünk, hogy Mr. Alkalmatlanság máris leállítana és rombolna, fejlesztéseket gáncsolna el, mielőtt még bármit épített, bármilyen értéket létrehozott volna.

Rendkívül szerencsétlen, komikus és égő viszont, hogy a fővárosi stadionügyben indított facebookos reklámkampányát sikerült egy Fejér megyei, pontosabban felcsúti arénával illusztrálnia.

Így, ni!

Karácsonynak tehát fogalma sincs róla, hogy egyáltalán milyen stadionok találhatók a fővárosban, és hogy mi fán terem a Pancho Aréna. (Engedtessék meg: nem is érdekli.) Lövése sincs se a sportról, se a földrajzról, nem ismeri sem Budapestet, sem Magyarországot. (Minek is?)

Tökéletes balliberális politikus. Öngólkirály. A Lúzer FC 10-ese. Kispadra vele. Most és mindörökké!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83727/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,főpolgármester,Karácsony Gergely,stadion,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-19 17:22:01
Sokat töprengtem már azon, hogy miért tesznek ezek az un. ellenzéki agyamentek naponta tanúbizonyságot a mérhetetlen tájékozatlanságukról, ráadásul a média nagy nyilvánossága előtt.
Lehet, hogy éppen ezért használhatatlanok bármiféle feladat is ?!
A válasz: IGEN !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?