Blogolj!

Hadházy Ákos királynőként tekint Varga Juditra


Helyes! A jó pókember persze nem tért át a többségi oldalra, pedig az érvei a lószerszám magasságában vannak.

Sajnos mindközben Facebookozik is nemzeti falmászó és kommentálja a világ eseményeit. Így tett most is, amikor a Sargentini-jelentés következtében Varga Judit igazságügyi minisztert meghallgatták az EU-ban. Hadházy Ákos erős felütéssel kezdte a posztot: 

Várható volt: tegnap az EU miniszterek előtt V. Judit “igazságügyi” miniszterünk bájosan elcseverészett, majd kijött az ülésről és bemondta a Főnök által diktált mondatot: „Azért voltunk ma itt, hogy megvédjük Magyarországot. A bevándorláspártiak bosszúhadjáratának újabb állomása volt”

V. Judit – írja Hadházy, aki ezzel úgy emlegeti a miniszterasszonyt, mint egy királynőt – ötödik Judit. Furcsa ez az ellenzék – egyik – nagy bohócától. No, de azt is mondja a fuszeklik fejedelme, hogy „bájosan elcseverészett”, ezzel pedig a nőiességében bántja meg Varga Juditot. Ez is szokatlan a haladó értelmiség egyik bástyájától. 

Aztán persze visszatér Hadházy a saját alacsony szintjére. Mert aztán így folytatja: 

Nem tudom 27 nyelven elmondani, hogy “lónak a f.szát”, de gondolom, a miniszterek ilyesmit gondolhattak.

Hogy az a…! Hát ilyen ez az ellenzéki hadvezér. Ennyi az érvrendszer – a lószerszám. Maradjunk annyiban, hogy Varga Judit egy királynő, ezt igazából Hadházy is tudja, csak nagyon kellemetlen lenne elismernie úgy igazából. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83684/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-09-17 21:14:07
Te nyomorult Isten barma! Nem utálnak még elegen? Minden megszólalásoddal egyre nagyobb a téged megvetők tábora! Ne merd a mocskos pofádra venni a hazájukért dolgozó, küzdő tisztességes politikusokat! Saját viselt dolgaidat tedd tisztába, arról meghallgatnánk, de arról ugye hallgatsz, mint az a bizonyos a fűben! A mocskolódásodra, gúnyolódásodra nem vagyunk vevők! Ha nincs érdemi mondanivalód, ne fáraszd a jónépet a hülyeségeiddel.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-17 17:08:58
Mi a jó édes "murva" anyját prüszköl már megint ez a hablaty ákoska ?!
Nyugtassa már le valaki egy méretes vasvillával ezt az idióta vadbarmot, mert még ez nem történik meg, addig nem nyugszik meg, az biztos !!!!!
Egyébiránt, ki a túró kérdezte ezt a húgyagyút ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?