Blogolj!

A fideszes lehet bolond, az nem fáj az érdekvédőknek


Bevallom szombatig nem tudtam, hogy létezik az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), de amikor Tarlós István szellemi fogyatékosnak nevezte Tordai Bencét, akkor előkerültek a háttérből és azonnal felháborodtak.

Úgy védték a rájuk bízott embereket, mint az anyatigris – és ez így van jól, még akkor is, ha Tarlós István egy szóval sem bántotta az értelmi fogyatékosokat. Mindegy, szerepelt a szervezet egy kört, mindenki tudja már, hogy létezik egy ilyen szövetség, vagyis részükről a célt elérték. A baj az, hogy csak Tordai Bence lehülyézése fájt nekik, másként: csak akkor szólaltak meg, amikor egy Fideszhez köthető politikus szólt be egy ellenzéki közszereplőnek. 

Amikor Molnár Piroska, a Nemzet Színésze, a Munkaügyek Sipekiné Szilvássy Elvirája azt nyilatkozza egy lapban, hogy Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke, vagy az aki komolyan veszi a szavait bolond, az nem fáj az érdekvédőknek.

Nem hiszem, hogy van ember, aki komolyan venné Kövér Lászlót. Aki komolyan veszi, azt én nem veszem komolyan. Azt gondolom, hogy minden normális ember tudja, hogyan kell kezelni egy ilyen nyilatkozatot. A bolonddal meg nincs mit csinálni 

– mondta a művésznő a Magyar Narancsban. 

Ravasz egy megfogalmazás, mert nem derül ki belőle, hogy Molnár Piroska kire gondol igazából, mert éppen célozhat Kövér Lászlóra, vagy az ő szavaival egyetértő 2,8 millió ember elmeállapotára is, de nem is ez a lényeg, hanem a jelenség. A kettős mérce, ami már itt is tettenérhető. 

Bolond világot élünk…

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83647/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Ernest bejegyzésére 2019-09-16 17:49:19
Ez stimmel !!!!
Kiegészítésképpen:
" Nem arról van szó, hogy a liberálisok tudatlanok. Arról van szó, hogy sok mindent tudnak, ami nem úgy van. "
(Ronald Reagan)
Aztán még valami, amit talán érdemes volna, - legalább egyszer az életben - megérteni a liberálbolsevikoknak:
" Folyton azt hiszem, hogy nekem van igazam, és ez másokban rosszul csapódik le, pedig olykor magam is tévedek. "
(Hitom Kanehara japán író bölcselete)
Válaszolok
Ernest 2019-09-16 17:37:29
Ez a luvnya is meghülyült vénségére!
Válaszolok
haereticus 2019-09-16 13:09:59
A libsik mind így működnek
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?