Blogolj!

VIDEÓ: Tarlós István esete a bolond Tordaival


Tordai Bence egy félkegyelmű… Ebben nagyjából egyetért mindenki a közéletben. Nem a politikai tevékenysége miatt éri őt kritika, hanem a Parlamenten kívüli ámokfutása miatt.

Sajnos be kell látni, hogy Tordai Bence nem százas, vagy másként mondva baj van a padláson. És az a kuszaság, ami a fejében van néha olyan dolgokra készteti, mint ez itt: 

No, de az adófiezetők pénzéből fel is szokott szólalni a parlamentben. Így: 

És aztán most, amikor valamiért kiszabadult az egykilincsesből találkozott egy rátermett ápolóval. Tarlós István maga volt a pszichológus és a vadakat terelő juhász, aki felvette a kesztyűt és Tordai eszközével, vagyis a megafonnal élve tette helyre ezt a szegény bolondot. 

Nem tudom, hogy Tordainak szerencséje, vagy peche van-e, hogy Magyarország nem királyság. Mert ha az lenne, akkor nem nagyon lehetne sértegetni az uralkodót, hacsak nem kapna állást Tordai a várban, mint szórakoztató illető, vagyis udvari bolond. Arra vélhetően kiválóan alkalmas lenne, hogy szórakoztassa az udvart. 

A demokrácia sajátossága az, hogy a bolondokat nem szabad sem kiröhögni, sem elzavarni sehonnan, hanem el kell őket viselni. Még akkor is, ha piszok nehéz, mert esetünkben például Tordai nem egyszerűen bolond, hanem még rosszindulatú is. Szerencsére Tarlós István nemcsak a fővárost vezeti kiválóan, hanem ápolónak is remek, akár lehetne Tordai kezelőorvosa is. Lehetne, de ilyen rosszat ne kívánjunk neki. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83590/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-15 23:29:17
Egyszer és mindenkorra tisztázzuk, hogy ezt az egyketted-kegyelmű, baromarcú, sz@rjankó tordait (szándékos a kisbetű !!!!) csak egy méretes vasvillával lehetne igazán "helyretenni", hátha abból értene ez a takonypóc !!!!
Szégyen, hogy a mai Magyarországon ez a gennyes alak országgyűlési képviselőként a Parlamentben lopja a napot, többek között az énáltalam fizetett adó terhére !!!!
Válaszolok
kata 2019-09-14 19:35:07
Óriási fazon Tarlós, és a türelméért is nagyon csodálom. Én biztosan nem tudtam volna megállni, hogy le ne keverjek neki egy óriási maflást. El nem tudom képzelni, mit is gondol magáról, ez a senki által meg nem választott, a maszop hátán Parlamentbe került ocsmány féreg. Lehet, arra játszik, hogy egyszer tényleg megkapja a neki már régóta kijáró állon vágást, és akkor jöhet a világra szóló ordítás, hogy a diktatúrában ütik az ellenzéki képviselőt. Tudom, hogy éppen ezt el kell kerülni, de ha ez lenne a vágya, nagyon sokan teljesítenénk. Nem lehet ezt a kártékony, idegesítő, semmirevaló majompofát kivágni a Parlamentből?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?