Blogolj!

Az értelmi fogyatékosok nem akarnak Tordaival egy kalap alá kerülni


Mondjuk meg tudom érteni. Tordai Bencénél nincs kellemetlenebb figura a hazai közéletben, így aztán senki sem akar vele egy kasztba tartozni.

Tarlós István főpolgármester cizelláltan hülyézte le Tordai Bencét, lehetett tudni, hogy balhé lesz a mondataiból. 

Magyarországon ma elég furcsa világot élünk, a szellemi fogyatékosokat el kell viselni

– mondta a főpolgármester. Ahogy az várható volt, azonnal ugrott is az értelmi fogyatékosok érdekvédelmi szervezete és kikérte magának a szavakat. Már eleve érdekes, hogy nem Tordai Bence háborodott fel, hanem a szegény, beteg embereket összegyűjtő szervezet. Naná, hogy nem akarnak Tordaival egy kalap alá kerülni. Azzal nyilán az egyesületben is tisztában vannak, hogy velük most éppen nem foglalkozott senki, csak magukrahúzták ezt az egészet – hogy miért, az legyen az ő dolguk. 

Akik megsértődtek azok nem tehetnek róla, hogy betegek és nem is bántotta őket senki. Ellenben Tordai Bence direkt hülye. Előre megfontolt szándékkal, aljas módon trollkodja szét a közéletet. Folyamatosan ezt csinálja, politikusnak mondja magát, de ilyen teljesítmény nem áll mögötte, csak zavarkeltés és gyerekes idióta játékok szerepelnek az életrajzában. Ő ballib ellenzék fenegyereke, aki mindenre kapható a szereplésért, a hírnévért. 

Pesze ettől még vihar van a biliben és Tarlós Istvánt meg is szólaltatta a Népszava ebben az ügyben. 

Az értelmi fogyatékosokkal semmi bajom. A ripacskodó Tordait kritizáltam, mint annyian mások. Kár hergelni olyan embereket, akiket eszembe sem jutott megbántani. Ez olyan népszavás, olyan karácsonyos. Arra utaltam, Tordai talán nincs ítélőképessége 100 százalékos tudatában. Ami nem szégyellnivaló, de nem biztos, hogy politikai vezetőnek kell állnia. 

Nem szégyellnivaló, csak egy politikus esetében kínos. Önmagában az is kellemetlen lenne, ha simán csak hülye volna, de az, hogy direkt játssza meg a félkegyelműt még ennél is nagyobb baj. Bűn a közélet és nem mellékesen az értelmi fogyatékosok ellen is, de hát Tordai Bencének semmi sem számít. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83602/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-15 23:20:00
Tarlós uram igen választékosan fogalmazott, hiszen mondhatott volna idióta állatot is, és akkor sem lőtt volna nagyon mellé !!!!
A többi, hülye duma habverés a javából !!!!
Válaszolok
kata 2019-09-14 20:55:52
Annyira unalmas már, hogy lassan minden szó kimondása előtt konferenciát kell tartani, mert valaki megbántódik, akiről éppen szó sincs. Nem értem, miért érezte érintve magát a szervezet, amikor direkt módon szóba sem kerültek. Nézzék meg a videót elejétől a végéig, nem róluk van szó!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?