Blogolj!

Vicces Momentum: hirdetésben toboroznak szavazatszámlálót


Volt itt már minden, de újra és újra lehet fokozni az ellenzéki roncsderbit. Most éppen a Momentum Mozgalom teszi próbára a rekeszizmokat.

Elképesztő dolgokat művel az ellenzék az októberi önkormányzati választás előtt. Van ugye olyan hisztérikus liberális, Vágó István, aki korábban simán nácizta a Jobbik szavazóit, most mégis a szélsőjobbról cukisodó párt támogatásával indul. Aztán akad olyan város – a 40 ezres Szigetszentiklós –, ahol nem tudtak tíz épkézláb jelöltet összeszedeni, a szomszád városból kellett hozni egyet, hogy meglegyenek. Az pedig országos jelenség, hogy az MSZP egykori pártkatonái civil szervezetek logója mögé bújva tévesztik meg a választókat. 

És erre jön a Momentum Mozgalom, amelynek nincs annyi aktivistája, hogy szavazatszámlálókat delegájon a választókörzetekbe. Internetes toborzásba kezdtek.

Ha segítenél abban, hogy a választások visszaélések nélkül legyenek megrendezve, legyél te is a Momentum Mozgalom delegáltja 2019. október 13-án az önkormányzati választásokon! Szavazatszámlálóként rajtad is múlik, hogy tisztességesen, törvényesen menjen le a szavazás.

Így szól a hangzatos felhívás. Tudjuk a következő lépést: nem lesznek önkéntesek, így aztán majd harsogják, hogy így meg úgy történt csalás. Nagyon cukik, előre menekülnek. 

Mondjuk ismerjük az egész menetet. Ha véletlenül nem a baloldal nyer – nem lehet véletlen, hogy a 2006-os önkormányzati választások óta nem nagyon szokott… –, akkor majd jön a hiszti, hogy nem érvényes ez az egész. Jó lenne, ha sikerülne a Momentumnak összeszedni a számlálókat. Saját szemükkel látnák, hogy nem csalás, nem ámítás, egyszerűen nem akar rájuk szavazni a többség. Demokráciának hívják… 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83565/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-13 16:04:03
Momentán ez a Momentum nevezetű gittegylet halad a maga - és a "méltó" elődök: SZDSZ, MDF - által kijelölt úton, lefelé, a mocsárba. Kezd kipukkanni az amúgy is hajszálvékony anyagból fújt (kunhalmiul: fullyt) lufi !!!!
Nagy pofa van, életképes elképzelés, program, iránymutatás, és - pláne - munka meg nincs !!!!
Pedig ezek a nyikhajok (kunhalmiul: nyikhallyok) legalább megtanulhatnák az idevágó bölcseletet:
• " Ha az arcod nagy, de a tetteid kicsik, akkor kis ember vagy barátocskám !!!! " (Indián mondás)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?