Blogolj!

Lepattant a Suzuki szélvédőjéről Szél Bernadett


Szél Bernadett hiába próbál a magyarországi Suzuki hátán visszakapaszkodni a mainstream politikába, nem partner ebben a gyár vezetése. Az igen csak leháborúzott politikus minden áron a „munkavállaók érdekeit akarja képviselni”, de erre sem dolgozók, sem a gyár vezetői nem kérték, nyilván látják, hogy csak eszközként akarják felhasználni őket.

A Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatójának, Yoshinobu Abe-nek (24.hu által szemlézett) kiszivárgott leveléből világosan kiderül, hogy nem akarnak politikai szereplők lenni, ezért nem kívánják bukott ellenzéki vezetők számára a hátukat mutatni, hogy másszanak azon fel. Erre Szélék erőltetett, hajánál fogva előrángatott érve, hogy a vállalat a Magyarországon tevékenykedő multik körében elsők között lett a kormány stratégiai partnere. Szerintük ez hallatlan, a világon azonban ez mindenhol inkább kívánatos dolog.

Amennyiben a korláton csimpaszkodáson kívül bármilyen felelős dolgot tettek volna az életükben, nem csodálkoznának ezen. A Suzuki 27 éve több mint 2800 magyar embernek ad munkát közvetlenül, de közvetett módon még többeket foglalkoztatnak, hiszen magyar beszállítókat is alkalmaznak, ráadásul a know how” és technológia behozatalával is jótékonyan hatnak a magyar gazdaságra.

Nyilvánvaló, hogy egy ilyen jelentőségű gyárral, ami a magyar export 2,2 százalékát adja, a mindenkori kormánnyal együtt kell működnie, ha Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt, ha Szél Bernadettnek. Persze ez utóbbi vicc volt.

Szerencsésebb lenne inkább valamilyen tisztességes állás után néznie a képviselő asszonynak, egy esztergomi gyártósor mellett sokkal többet tehetne az országért, mint az eddigi politikai pályafutásával.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83573/pics/15683789082182464_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-09-13 21:47:13
Ez a szerencsétlen liba olyan szinten blamálta magát, hogy ahová bejelentkezik, már nem kell senkinek. Mindenki rájött, hogy ezzel a félkegyelművel csak lejáratja magát. További szerencsés keresést, és hazaárulást kívánok neki, mert amikor a vén gyurka rájön, hogy nem veszi semmi hasznát, azonnal törli a fizetési listáról. Elvégre az el nem végzett munkáért senki nem fizet. És lassan senki nem ad neki alkalmat, hogy a "munkáját" elvégezze. Mehet vissza dolgozni, ami valljuk be, nem olyan könnyű, mint a Parlamentben ordenáréskodni.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-09-13 15:55:46
Végre, legalább a Suzuki helyretette ezt a széllelbélelt, húgyagyú senkit.
Ne kapaszkodjon ő már sehová a világon, inkább folytassa (kunhalmiul: fojjtassa) az útját lefele a lejtőn, aztán tűnjön el végleg a balfenéken !!!!
Senki sem kíváncsi a marhaságaira !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?