Blogolj!

Ostoba korcsnak nevezte a magyarokat a román tévés – szobrot neki!


Az elvetemült magyargyűlölő és uszító Radu Banciu nem először törölte mocskos lábát a magyarságba. És amilyen szánalmas büntetéseket kap, nyilván nem is utoljára. Sőt, ha ügyes, még szobrot is emel neki a rendszerszinten magyarellenes román állam.

A magyargyűlölő Radu Banciu. Fotó: itthon.ma

Radu Banciu egy cseppet sem hasonlít a jó borra: nemhogy nemesedne a korral, de évről évre alávalóbb, mocskosabb és szarházibb lesz. A mérgezően magyarfóbiás médiaszemélyiség – a B1 Televízió arca – megint páros lábbal szállt nemzetünkbe és a gúnyhatárokon kívül rekedt nemzettársainkba.

Teheti, mert a mélyben cinkosul vigyorog és vonyítva tapsikol neki a rendszerszinten magyarellenes román állam, miközben a felszínen gyomorforgatóan enyhe büntetésekkel megússza annak ellenére, hogy nyilvánvalóan gonosz szándékú uszítóról, aljas felforgatóról, elvetemült magyargyűlölőről van szó.

Az Audiovizuális Tanács (CNA) Banciu legújabb ócska produkciója miatt 10 ezer lejes (mintegy 670 ezer forintos) bírságot rótt a B1 Televízióra. A mocsokláda ezúttal azon háborgott, hogy Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat elnöke differenciált érettségit kezdeményezett román nyelv és irodalomból a magyar iskolák végzettjeinek. Az üresfejű idióta arról fröcsögött, Borbolynak nincs joga Hargita megye oktatásáról beszélni, hiszen nem oktatási miniszter.

A magyar nyelvről azt állította, hogy az tulajdonképpen nem is létező nyelv, és hogy a magyarok az egyetlenek, akik nem tudják beszélni annak az államnak a nyelvét, amelyben élnek, mert annyira buták, hogy egyszerűen nem képesek megtanulni románul. Borboly Csabát szánalmas korcsnak nevezte, és kijelentette: aki nem ismeri a román nyelvet, annak irány haza: mármint Magyarországra

– összegez a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat.

Emlékezetes, ugyanez a Banciu három éve arról értekezett, a magyaroknak menekült népként semmi keresnivalójuk Európában, hiszen nem európaiak, nyelvük sem tekinthető annak. Azt is mondta, Erdély remekül nézne ki magyarok nélkül, és az lenne a legjobb, ha az erdélyi magyaroknak Magyarországra kellene költözniük. Nemrég az úzvölgyi román provokáció kapcsán azzal találta meg a magyarokat, nem elég, hogy a román zászlót, a szimbólumokat és a román nyelvet száműzték már a régióból, most a román emberek földi maradványait is elüldöznék Hargita megyéből. Azt is vizionálta, Székelyföldön olyan elmagyarosítási folyamat zajlik, amelyet már nem lehet megállítani. (Ez utóbbi cirkusza egyébként kétszer akkora büntit ért, mint a mostani ostoba korcsos szeánsz, de úgy tűnik, a tévét nemhogy nem vágta gajra, de még inkább erőltetik szőröstalpú és hígagyú műsztárjukat.)

Európa persze csendes. Gondoljunk bele, ha Magyarországon bárki század ennyire kirekesztő és gyűlöletkeltő módon rugdosna időről időre bármilyen – nemzeti, nyelvi, vallási, szexuális – kisebbséget, mekkora (nemzetközi) botrányt csapna az egyesült ballib média, fenyegetőznének a Junckerek és a Timmermansok, jelentgetnének a Sargentinik, vizsgálódnának az innen-onnan szalajtott bölcsek, és csúcsra járna a cikkelyezés.

Úgy tűnik, Romániában bátran és következmények nélkül üthetik a magyart. Banciunak és a hozzá hasonló elmebeteg társainak nem kell érdemi retorziókkal számolniuk, sőt, lopva vállon is veregetik őket a történelmi gyökerű kisebbségi komplexusban szenvedő hatalomtechnokraták.

Ha így folytatják, tán még szobrot is emelnek nekik Bukarestben. A 21. századi, egységesülő Európa legnagyobb szégyenére. Románia menthetetlennek tűnik. Ugye nem lehet, hogy a kontinens közössége is ennyire ostobán, szánalmasan korcs?

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83560/pics/lead_800x600.jpg
magyarellenesség,magyargyűlölet,románia
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-13 16:08:43
Én bronzba önteném, az a tuti !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?