Blogolj!

Orbán Viktor nyert – ennyi


Mit kell ezen az egész biztosi kinevezésen ennyit rugózni? Orbán Viktor megnyerte ezt a csatát is és kész. Lehet továbbmenni.

Trócsányi Lászlónak a bővítés- és szomszédságpolitikáért felelős tárcát szánja az Európai Bizottság megválasztott elnöke, Ursula von der Leyen, aki kedden mutatta be a novemberben hivatalba lépő testület tervezett összetételét

– ennyi a hír. 

Bevallom őszintén olyan nagyon ettől a hírtől nem ugranék ki a bőrömből, de ez több volt, mint egy sima jelölés. Mert ugye minden ellenzékbe kényszerült magyar képviselő – inkább „„magyar”” – azt mondta, hogy ő bizony nem támogatja a volt miniszter jelölését. No, de most aztán Feri asszony (DK), Újhelyi Szeviép Pityesz (MaSZoP) és Cseh botmixer Katica (Momentán társulat) is eretvágott magán. 

És ne gondoljuk, hogy Trócsányi László személye zavarja őket. Lehet, hogy messziről meg sem ismernék, a korábbi minisztert. Nem azért mentek Brüsszelbe, hogy azokkal értsenek egyet, akikre a magyarok többsége szavazott. Ők bizony Orbán Viktornak akarnak keresztbetenni. Ez az életük. 

Nem csinálnak semmit, csak „orbánoznak”. Ez az életük. De úgy tűnik, hogy bajban vannak, mert bizony Ursula von der Leyen bízok Trócsányi Lászlóban. Nem azzal foglalkozik, hogy ki kinek az embere, hanem a tudást és a rátermettséget nézi. Közvetve ezzel Orbán Viktor is nyert. A kormányfő által támogatott képviselő komoly feladatot kaphat. Lehet hisztériázni a ballib oldalon. Attól még nem lesz drágább a kenyér, ellenben Trócsányi biztos lehet. Jó lesz ez nekünk, ebben mindenki biztos lehet. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83491/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-11 11:22:28
Az örömünk akkor lehet majd teljes, ha az októberi szavazáson meg is választják erre a fontos tisztségre a Trócsányi urat.
Reméljük, - minden "furcsányné" féle hibbant liberálbolsevik ácsingózása ellenére - ez így is lesz.
Válaszolok
Suarez jr. 2019-09-10 19:16:22
Én szerintem -- amennyiben jól értelmezem a helyzetet..-- ez óriási nagy eredmény !! Valóban nem kell semmit rugózni rajta , véglegesíteni kell majd a jelölést..és azután a kinti magyarul beszélő más férgeket , komcsi - bolsi - libcsi - buzernyák CSATORNA PATKÁNYOKAT a kloaka lébe kell folytani !!!c
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?