Blogolj!

Hányinger a HVG-ben: „A pedofília nem büntethető cselekmény!”


Ez azért tényleg gyomorforgató. Ilyet nem lehet leríni és terjeszteni. A pedofília a legundorítóbb bűnök egyike, amit a legsúlyosabban kell büntetni.

A pedofilia nem büntetendő cselekmény! Nem is szabad annak lennie! Sehol sem büntetik, mert nem is lehet. Mivel nem cselekmény. Hanem vágy. Gyerekekre irányuló szexuális vágy. Akarattól függetlenül kialakul és meg nem változtatható szexuális beállítottság. El tudja képzelni a heteroszexuális olvasó, hogyan az ő szexuális irányultságát valamilyen terápiával a saját nemére, avagy gyerekekre lehetne  irányítani? Ne gondolja, hogy ez fordított irányban inkább lehetséges

– írta Révész Sándor a HVG-ben. 

A szerző amúgy közismert pedofil simogató, korábban még a Népszabadságban írt egy cikket a Pedofil is ember címmel, de a mostani dolgozata túlmegy sok határon. Talán az összesen. 

Amellett, hogy a bűnösvágyú embereket védi olyan logikai bukfencek vannak benne, hogy az ember már azt sem tudja merre van az előre.

Nyilván nem lehet büntetni a pedofilt, aki a vágyait leküzdve soha gyerekhez nem nyúlt, nem mutogatta senkinek semmijét, nem készített, terjesztett, birtokolt, vásárolt eleven gyerekkel készített pornográf anyagokat.

Nyilván nem, mert aki nem követett el pedofil bűncselekményt az nem pedofil. Mert ezek a beteg emberek minimum birtokolnak képeket és felvételeket. Attól azok, amik… 

Nyilván büntetni kell a gyerekek ellen irányuló szexuális abúzust akkor is, ha – miként az esetek többségében! - nem pedofil irányultságú ember követte el.

Aki ilyet követ el, az pedofil… Ennyi. 

Egy aljas, mocskos féreg, egy véglény, egy semmi. Egy olyan illető, akit a börtönben is kivet magából a társadalom, még ott is a legalsó rétegbe tartoznak, ott is az aljasok aljasai. És a HVG lehozott egy cikket, amiben a fentebb idézett mondatok olvashatók. Bagatelizál, félremagyaráz és olyanokat véd, akik nem érdemesek rá. 

Amúgy a szerző nemi erőszakkal vádolja meg a társadalom túlnyomó részét. 

Ha büntetnék valamennyi szexuális irányultságot, amelytől hajtva bűncselekményeket lehet elkövetni, akkor a társadalom túlnyomó részének börtönben lenne a helye, hiszen a leghétköznapibb szexuális bűncselekmény mégiscsak az ellenkező nemű, a beleegyezési korhatárt elért emberre irányuló erőszak, amelyre a heteroszexuális késztetés hajtja az elkövetőt.

Botrány… Nem gondolom, hogy ebben igaza lenne, de abban biztos vagyok, hogy minden rohadt pedofilnak a börtönben a helye. Ameddig él. 

Beteg világ: természetes szexuális irányultságnak tartják a pedofíliát!

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A pedofilok a társadalom legaljára valók. Úgy tudni, hogy a börtönökben is azonnal a ranglétra aljára ütik őket. Ehhez képest van, aki szerint ez csak egy szexuális irányultság. Betegség és nem bűn a pedofília - mondta előadásában Mirjam Heine, a Würzburg-i Egyetemen.

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83464/pics/lead_800x600.gif
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2019-09-10 20:31:47
Köszönöm! A lelkem legmélyén még él egy kis remény, hogy vannak tisztességes emberek is a ballibsi oldalra szavazók között. Remélem, hogy ez után a cikk után ezek az emberek végleg elfordulnak ettől a köpedelem bagázstól. A bigott komcsik, libsik ezt nem fogják megtenni, de akiben van még jó érzés, reményeim szerint hátat fordítanak ennek az elfajzott féreg bandának. Mert mondhatnak bármit, az embernek a gyermeke minden előtt áll, ő a legfontosabb, és ha őket veszélyeztető gondolatok, vágyálmok kezdenének erőre kapni, arra minden normális ember csak egyféleképpen tud reagálni: eltaposni az ocsmány férgeket, akik a gyermekeink, unokáink után akarják kinyújtani a mancsukat! El a kezekkel a gyerekektől!!!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2019-09-10 19:13:13
Kata, gratulálok a hozzászóláshoz >>>>>> szerintem nagyon "ül" a dolog.
Számomra ebben az a legborzasztóbb, hogy ezek az aljas, mocskos liberálbolsevik senkiháziak telekürtölték, és ma is telekürtölik az egész komcsi világot azzal a rohadt hazugságukkal: nálunk egyáltalán nem működik a szabad vélemény-nyilvánítás rendszere !!!!!
Miről ugattok, baromarcú, aberrált, liberrált hülyék ?!
Akkor, amikor egy állat ezt a szennyet lehozhatja egy magyar újságban ?!
N O R M Á L I S ?!
Válaszolok
kata 2019-09-10 17:41:02
Ennek az alávaló gyalázatos féregnek van gyermeke? Mert ha van, és mégis ezeket az elveket vallja, akkor azonnal el kell venni tőle! Minden degenerált, mocskos, perverz aljadékot azonnal életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélni, aki hozzá mer nyúlni egy gyerekhez! Valamint kasztrálni, de nem kémiailag, hanem csak úgy egyszerűen, mint valamikor az öregek tették! Érzéstelenítés nélkül! Biztosan életre szóló "élmény " lenne a mocsoknak. És még annyit, hogy amelyik újság eltűri ezt a férget, cikket közöl tőle, / ráadásul ilyen témájút / az szinte olyan, mintha egyet is értene vele. Úgy látszik, az ún. liberális értelmiségnél végleg elmentek otthonról. Egyébként ők is csak addig liberáliskodnak, amíg velük nem történik semmi. Kíváncsi lennék, ha valamelyik észkombájn gyerekét molesztálná egy pedofil, mennyire lenne liberális, és elnéző. Képmutató gazemberek! Az egész hvg-t meg kellene szüntetni, hogy ne mérgezzen tovább!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-09-10 16:08:26
Ismét egy rohadék, büdös komcsi !! Mindig, mindenhol ezek a büdös féreg csatorna PATKÁNY komcsikkal van a baj ! A világon nem lesz rend , tisztaság amíg ezek varangyos béka komcsik - bolsik vannak !! Ki kell írtani őket , csináljuk meg ......!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?