Blogolj!

Románok: „Magyarország kapja be!”

Kecskés István

Nem bonyolították túl a legfrissebb üzenetüket a román szurkolók. Kapjuk be… És kész.

Fotó: kronika.ro

Tulajdonképpen le van sajnálva az összes román szurkoló. Nagyon magasról és nagyon alaposan. Már nem érdekes. Tudjuk, hogy a „döglött magyar a jó magyar”, tudjuk hogy „ki a magyarokkal Romániából” és már azt is tudjuk, hogy „kapjuk be!” Ez már mind nem érdekes, mert eddig is tisztában voltunk vele, hogy ezek milyen sötét bunkók, szóval nincs ebben semmi újdonság. 

Most addig jutottunk, hogy a Ploiestibren rendezett meccsen már a román szövetség sajtófőnökének kellett a hangosbeszélőn keresztül szólni a megvadult tömeghez. Szerencsétlen szövetségi alkalmazott remegő hangon kérte az övéit, hogy ugyan fejezzék már be a rasszista, antiszemita megnyilvánulások skandálást, mert irgalmatlan módon megbünteti majd a szervezetet az UEFA, aztán jöhetnek a zártkapus meccsek. 

És itt a lényeg! Ha a magyar drukkerek szapulják Szlovákiát, vagy ne adj Isten Romániát, akkor úgy lecsap ránk az európai szövetség, mint nagyapám vaskos tenyerével a fáradt őszi légyre. Valahogy úgy érezzük, hogy minket mindig komolyabb büntetések érnek, mint a románokat, pedig mi aztán nem szoktuk orális szexre szólítani az egész román nemzetet – ami azért nem csoda. A „Ki nem ugrál, büdös román”, ehhez képest fingilingi. 

De vajon mit lép az UEFA? Ez már csak azért sem mindegy, mert a hazai elborult liberális réteg is a nyilvános kivégzésünket követeli egy-egy olyan meccs után, amelyen a drukkerek, a maguk sajátos stílusukban bejelentik, hogy nem kedvelik Szlovákiát. Vagyis a kérdés, hogy jön-e a szigorú büntetés, vagy az UEFA is azt üzeni majd nekünk, mint a románok…

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83413/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?