Blogolj!

Márki-Zaynak még a zászlaja sem áll jól


Úgy tűnik, nagyon nem a materialista kereszténynek áll a zászló. Vagy – ahogy a rosszmájúak állítják – Karigeritől tanulta a földrajzot.

Fotók: Promenad.hu, Facebook (Vida Tamás)

Nemhogy a szeme, de még a zászlaja sem áll jól. Márki-Zay Péternek, Hódmezővásárhely hazudós (a bíróság által háromszor jogerősen elítélt) materialista keresztény országjáró városvezetőjének bizony meggyűlik a baja nemzeti lobogónkkal.

Rendszerszinten bénázik a magyar jelképpel, vagyis gőzerővel ferdíti a magyarságtudatot. 

Merthogy árván hagyott városában (helyette) feltűnő választási plakátjaira nem sikerült normálisan, tökéletesen rápingálni a zászlónkat az éveken át a tengerentúlon szocializálódott balliberális hazánkfiának. Az Alaptörvény szerint ugyanis Magyarország lobogója a hagyományos, jól ismert, mindenki által szeretett és tisztelt trikolór: három, egyenlő szélességű, sorrendben felülről piros, fehér és zöld színű, vízszintes sávból áll, amelyben a piros szín az erő, a fehér szín a hűség, a zöld szín a remény jelképe.

Márki-Zay viszont csúnyán mellélőtt: függőlegesen szerepelteti a nemzeti színeket. Akár öngól, akár tudatos kampányfogás: a helyiek háborognak, hogy a plakát gúnyt űz nemzeti érzelmeikből – írta meg a Promenad.hu portál. Hozzátették, a vásárhelyiek elkeserítőnek tartják, hogy az egyre inkább Gyurcsányhoz simuló önjelölt miniszterelnök-jelölt a magyar zászlót is csak afféle dizájnelemnek tekinti: ahogy ő maga is arra fordul a nagypolitikában, ahonnan éppen a szél fúj, a piros-fehér-zöld nemzeti színeinket is az aktuális széljárásnak megfelelően forgatja…

Olyan konteót is hallottak, hogy valójában az olasz zászlót akarták megjeleníteni a reklámhordozón. Lehet, hogy az az olasz cég támogatja a polgármester kampányát, amelyik a több ezer tonna hulladékot hozza a városba a lakosság tiltakozása ellenére? – kérdezgetik egymástól az értetlenkedők.

A diskurzust e ponton színesítette Túrkeve polgármestere, Vida Tamás, akinek szintén van egy zseniális felvétele a műkedvelő amerikás kollégáról. Márki-Zaynak mint a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű, szétesőben lévő n+egyedik ellenzéki formáció vezérének sikerült ugyanis egy olyan Túrkeve feliratú zászlóval pózolnia és szelfizgetnie, melynek színkombinációja és -sorrendje olyan messze van a magyar lobogóétól, mint Makó Jeruzsálemtől, vagy modern ellenzéki magyarra fordítva: mint Csepel Észak-Pesttől.

Egy a tábor, egy a zászló? Olyan, amilyen. Még szerencse, hogy nem nekik áll...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83420/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Karácsony Gergely,magyarság,Márki-Zay Péter,Mindenki Magyarországa Mozgalom,zászló
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-09 15:17:17
Hogy szégyenli-e magát ez az ótvaros, aljas, senkiházi kommunista ?!
Ugyan már !!!! Tetszenek emlékezni a közismert idézetre ?
Íme:
„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista!”
(Alekszander Szolzsenyicin)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?