Visszatér a szigorú határellenőrzés
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az európai és a világ koronavírus-járványhelyzetét figyelembe véve visszavezetik a szigorú határellenőrzést. Bizonyos országokból csak tesztelés után, a 14 napos karantént vállalva lehet majd belépni az országba, de olyan államok is lesznek, ahonnan egyelőre nem lehet beutazni.
Blogolj!

Egyest kapott az iraki diák, gyilkolni akart a német iskolában

Kecskés István

Ghaidan H. kapott egy karót, erre karóba akarta húzni a tanárokat. Az összeset. Egyesével, az egyesével.

Ghaidan H. összesen 18 esztendős, vagyis ha minden igaz, akkor a gimnázium utolsó osztályt tapossa Monheimben. A tanulás nem megy neki úgy igazából, kapott is egy egyest, amire fogta magát kirongyolt a teremből és kiabált, hogy ő bizony „kinyírja az összes tanárt”. Kinyírja. Az összeset. 

És ez csak az egyik eset volt. Ghaidan H. korábban egy történelem óra után Adolf Hitlert frankózta és „Heil, Hitlert” kiáltozott. A németországi irakinak tetszett a világ egyik leggonoszabb diktátorának tevékenysége. Ghaidan H. azt mondta, hogy úgy gondolta, külföldiként neki ezt is lehet. A gyerek 12 éve él Németországban a migráns szüleivel együtt. Ennyi idő kevés volt neki arra, hogy megtanulja, nem fenyegetőzhet gyilkosággal és Hitler nem egy frankó fickó. 

Ghaidan H. 18 éves. Felnőtt. És gyilkosággal fenyegetőzik. Lehet, hogy Irakban ez a stílus a menő. De hát ez mégiscsak Európa. Egyelőre. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/83346/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?